doktersassistent - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Je bent samen met je collega het eerste aanspreekpunt voor het verpleegkundig personeel en externe contacten die zich telefonisch melden.
Het grootste deel van je werkdag bestaat uit administratieve taken die je met veel zorg en punctualiteit op orde brengt. Daarnaast ondersteun je als onderdeel van het medisch secretariaat de artsen en de verpleegkundig specialisten van locatie Weddesteyn, Antonius en het Waterschapshuis met onder andere agendabeheer, administratie ten aanzien van de geriatrische revalidatie, chronische zorg en eerste lijn, triage, aanvragen laboratoriumonderzoek, het uitspuiten van oren.

Wat wij verwachten
Je bent uiteraard in het bezit van het diploma doktersassistent (of minimaal VIG)
Daarnaast ben je zelfstandig in het uitvoeren van je werkzaamheden, ben je communicatief vaardig, collegiaal en flexibel.

Je bent 24 uur per week beschikbaar, in ieder geval op woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens vakanties ben je bereid om mogelijk op een andere dag te werken.

Hier ga je werken
Verpleeghuis Weddesteyn staat centraal in de ouderenzorg in de regio Woerden. Weddesteyn is een middelgroot verpleeghuis met een kleinschalig karakter. We hebben de zorg over verschillende afdelingen psychogeriatrie in kleinschalige woonvormen (waarvan ook 1 dependance in het dorp Kamerik) en somatische afdelingen met een verscheidenheid aan problematiek. Daarnaast zijn we actief in de eerste lijn met consulten vanuit de huisartsen uit de regio, MDO’s bij de huisartsen maar ook het verlenen van zorg in het hospice van Woerden. We beschikken over een GRZ afdeling in het Antonius ziekenhuis te Woerden en een afdeling beschermde revalidatie in Weddesteyn.
Als doktersassistent maak je onderdeel uit van een leuk team van 4 specialisten ouderengeneeskunde, 2 verpleegkundig specialisten, AIOS, verpleegkundig specialist in opleiding, HAIO en een medisch secretaresse. En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. We hebben allemaal goed en laagdrempelig contact met elkaar. We lopen makkelijk bij elkaar naar binnen, omdat we veel op dezelfde locatie werken.

Wat wij bieden
- We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door de creativiteit en het enthousiasme dat er leeft.
- Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 2.200,70 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
- Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je motivatie en cv.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Alinda van Zoest, HR adviseur, te bereiken op nummer 06-83088124.
Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dagdeel meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als doktersassistent - Weddesteyn - Woerden