Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - 24/28 - Swellengrebel - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Als professionele zorginstelling biedt Careyn zorg en ondersteuning aan de cliënten, jong en oud. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om samen met jou, andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners te werken aan de gezondheid en het welzijn van de cliënten.

Voor de locatie Swellengrebel zoeken wij:
Twee EVV-ers
minimaal 24 uur-32 uur per week

Als EVV-er bij Careyn heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan! Samen met je collega’s met je team ben jij het aanspreekpunt voor onze bewoners. Je maakt deel uit van een groeiend professioneel gestuurd team. Vanaf het moment van indiceren ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgvraag van de bewoner. Als EVV-er verricht je curatieve en preventieve taken. Je bent een belangrijke schakel tussen bewoner, teamleden en andere zorginstanties.

Je bent in het bezit van het diploma VIG met aantoonbare kennis als EVV-er of de diploma's EVV of MBO verpleegkundige. Je maakt onderdeel uit van een professioneel-gestuurd team dus naast goed samenwerken kun je ook uitstekend zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel, doortastend, communicatief vaardig en stressbestendig.

Wat wij bieden:
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT in FWG schaal 40 ingedeeld. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Hier ga je werken

‘We leggen het accent op het gezellig maken van de dag’

Hoe zorg je ervoor dat bewoners een fijne dag hebben? Elke dag zingt deze vraag rond in het Utrechtse verpleeghuis Swellengrebel waar mensen wonen met somatische of psychogeriatrische klachten. Een lekker muziekje erbij is fijn. Of dat iemand eerst in ochtendjas een beschuitje kan eten en dan pas onder de douche gaat. Werkgroepen van zorg, welzijn, de behandeldienst en de cliëntenraad zorgen samen voor speciale dingen als een mooi behangetje in de huiskamers. Of om die mooie oude telefoon en radio op de kop te tikken.

Op woensdag is het gemakkelijk. De ‘Swellengrebels’ zijn echte Utrechters. Die willen op die dag een fricandel. Ook dat is lol maken. Swellengrebel roept jou als helpende, verzorgende of verpleegkundige op je eigen talenten in te zetten om het goed te hebben met de bewoners. Kun je goed zingen? Zing dan tenminste 5 minuten per dag. Hou je van voorlezen? Dan doe je dat.

Swellengrebel telt 102 appartementen en 120 aanleunwoningen. Jij mag je hier als mens ontwikkelen en het gedachtengoed van Anneke van der Plaats (verder) ontdekken: hoe een fijne omgeving een geweldige invloed heeft op alles.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Anja van Es telefoonnummer 06-30174740.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - 24/28 - Swellengrebel - Utrecht Stad