Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) - Rosendael Queekhoven - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn Rosendael staat in Utrecht Noord in de wijk Overvecht en heeft als missie: Samen zorgdragen voor een prettige leefomgeving. Careyn Rosendael heeft ca 130 bewoners die op eenpersoonskamers wonen. De locatie is gespecialiseerd in complexe behandeling, verpleging en verzorging.

Voor de PG afdeling Queekhoven zoeken wij per direct een enthousiaste:

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende voor 24-32 uur per week

Als EVV-er bij Careyn heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan! Jij coordineert de zorg voor een aantal bewoners en samen met je collega’s van jouw team ben jij het aanspreekpunt voor onze bewoners. Je maakt deel uit van een zelforganiserend team. Vanaf het moment van inhuizing ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgvraag van de bewoner. Je bent een belangrijke schakel tussen bewoner, familie/contactpersoon, teamleden en behandelaren.

Je bent in het bezit van het diploma VIG met aantoonbare kennis als EVV-er of een EVV diploma. Naast goed samenwerken kun je ook uitstekend zelfstandig werken. Daarnaast ben je flexibel, doortastend, communicatief vaardig en stressbestendig.

Wat wij bieden:
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 40. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse? Een dagje meelopen kan altijd!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Neem bij vragen contact op met Yvonne Pouw (Manager Zorg): y.pouw@careyn.nl en 06 53134643.

Ja Ik solliciteer graag als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) - Rosendael Queekhoven - Utrecht Stad