EVV / Verzorgende IG - 16/36 uur - De Vloot - Maassluis

Dit ga je doen

“Gaan we er vandaag nog op uit?” Deze bewoner is wel klaar met de koffie en jij eigenlijk ook. Je hebt zin in de dag en bedenkt hoe deze gaat verlopen. Je kunt goed organiseren en je hebt al geregeld dat je zometeen daadwerkelijk met een groepje mensen naar buiten kunt. De eerste vrijwilligers druppelen al binnen. Als gediplomeerd Verzorgende-IG heb je oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om het goed te hebben en je kunt maatregelen nemen om daar vorm aan te geven. Samen met je team zorg je voor een huis als een thuis. Je wordt er zelf ook gelukkig van, want jij wil mensen kwaliteit van leven bieden. Je zet de koffiekopjes in de afwasmachine. Mooi, daar hoef je alvast niet meer over na te denken.

Hier ga je werken

“We hebben De Vloot zelf gezellig en fijn gemaakt”

De Vloot en Maassluis zijn voor elkaar gemaakt: er is veel contact met mensen in de wijk en de nieuwbouw biedt een grandioze plek aan ouderen uit de omgeving. Er is een zorgteam voor 26 mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en voor beginnend dementerenden. De andere 2 teams zijn voor de 26 dementerende ouderen die om complexere zorg vragen in een kleinschalige woonvorm. De 3 teams gaan voor de kwaliteit van de bewoners en legt de focus op: wat geeft hun leven betekenis, waarin kunnen wij hen ondersteunen in hun wensen en zelfredzaamheid en hoe helpen we hun veerkracht te vergroten? Ze hebben de sfeer in De Vloot vanaf de bodem zelf opgebouwd. Zo kwam er een buitenterras met behulp van sponsorwerving waar iedereen heel blij mee is. Aan de wanden hangen prachtige platen van Maassluis en is er een snoezelbadkamer.

Het liefst haalt De Vloot de wereld naar binnen: familie komt koken op de afdelingen en eet mee. Dieren worden naar binnengehaald. Er zijn optredens van artiesten. Ook door de activiteiten in het gebouw van seniorenwelzijn (zoals zangmiddagen en jeu-de-boules) gaat het er levendig aan toe bij De Vloot. En met mooi weer kun je gaan fietsen met een bewoner op de duo-fiets.

Kom je hier werken, dan ben je bevlogen en kun je tegen een stootje. Het team waar jij deel van uit gaat maken snapt jou als geen ander. En wil je je verder bekwamen, dan krijg je alle ruimte en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteer direct via onderstaande 'sollicitatiebutton'.

Neem voor meer inhoudelijke informatie over de vacature contact op met Ingrid van der Vliet op telefoonnummer: 06-83209375.

Ja Ik solliciteer graag als EVV / Verzorgende IG - 16/36 uur - De Vloot - Maassluis