Ergotherapeut - Careyn ZHE

Dit ga je doen

Careyn beschikt over een vakgroep ergotherapie, bestaande uit 16 ergotherapeuten. De ergotherapeuten werken op Voorne-Putten, Rozenburg, Goeree-Overflakkee, Maasluis Naaldwijk, Wateringen, zowel intra- als extramuraal. De dynamiek van het werk, de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en de samenwerking met alle andere disciplines binnen de zorg rondom de cliënten maakt het werk van de ergotherapeuten bij Careyn afwisselend en leuk.

Voor Goederee-Overflakkee zijn wij per direct voor 16 uur op zoek naar een collega. De werkzaamheden zullen eerstelijns zijn, met als doelgroep ouderen.
EDOMAH is een pré. Contract is met uitzicht op een vast contract

Wat verwachten wij


• Je bent een afgestudeerd ergotherapeut, ervaring is een pré
• Je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.
• Je bent in staat om zelfstandig te werken.
• Je beschikt over een rijbewijs B en een auto.

Wat bieden wij


• Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.
• Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, FWG 55 (indeling afhankelijk van ervaring).
• Daarnaast ontvang je vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract.

Hier ga je werken

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Sabrina van Riemsdijk, ergotherapeut en vakgroepvoorzitter: 06-10196936/ s.vanriemsdijk@careyn.nl

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Careyn ZHE