Ergotherapeut - Maria-Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als ergotherapeut ga je deel uitmaken van de vakgroep Ergotherapie en van het Multidisciplinaire team. Naast observeren, behandelen en begeleiden in multidisciplinair teamverband, is adviseren een belangrijke taak. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je werkzaamheden zullen liggen bij meerdere doelgroepen intern in combinatie met revalidatie en/of eerste lijns ergotherapie.

De vacature staat open vanwege zwangerschaps- en ziektewaarneming. Je gaat in eerste instantie voor 16 uur per week aan de slag en per medio maart 2022 ga je 30 uur per week werken. De waarneming zal na augustus 2022 nog doorlopen met een langzame afbouw van de uren, waarna er een deel van de uren beschikbaar blijft voor jou.

Wat wij verwachten


  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie.

  • Je staat ingeschreven in het basis- en/of kwaliteitsregister.

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.

  • Je werkt zelfstandig en flexibel.

  • Enige ervaring binnen de wet langdurige zorg (WLZ) en revalidatie is een pré.


Dit kun je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55 minimaal € 2.700,46 en maximaal € 4.286,78 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We bieden je een tijdelijk contract aan voor een jaar met uitzicht op een vast contract als we het met elkaar kunnen vinden.


Hier ga je werken


Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen.
Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagdeel meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met ergotherapeut Leoni Runge, tel: 06-20008568 of mail naar Mariaoordergotherapie@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Maria-Oord - Vinkeveen