Ergotherapeut - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Voor Careyn Utrecht Stad Behandelcentrum zoeken we een enthousiaste en ervaren Ergotherapeut voor maximaal 32 uur per week voor de eerstelijn (exacte uren worden in overleg vastgesteld).

Wij zoeken een extra collega vanwege de forse toename van het aantal aanmeldingen, mede omdat we veel goede samenwerkingslijntjes hebben met diverse verwijzers (onze eigen SOG’s, huisartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en thuiszorgteams). We werken als ergotherapeuten nauw samen met andere paramedici, artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en thuiszorgteams om zo adequate zorg aan onze cliënten te leveren.

Waar ga je werken?

Samen werkt ‘t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. In Utrecht biedt Careyn zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over de stad.

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken èn samenwerken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Ons team
Ons team bestaat uit 7 ergotherapeuten, een aantal net afgestudeerd, anderen al jaren werkzaam als ergotherapeut. Wij werken verspreid door Utrecht Stad, vanuit de vier grote locaties: Tamarinde, Swellengrebel, Buitenhof en Rosendael. Op elke locatie werken minimaal twee ergotherapeuten, zodat je altijd iemand hebt om mee te sparren.

Als ergotherapeuten zijn we verantwoordelijk voor de cliënten op verschillende langdurige zorglocaties (psychogeriatrie en somatiek), voor cliënten op de GRZ en voor cliënten die zich aanmelden vanuit de eerste lijn. We zijn een hecht team, de lijntjes zijn kort, zodat het makkelijk is om met elkaar te overleggen. Het is gezellig in ons team.

Eén keer per jaar wordt met de hele behandeldienst en gespecialiseerd verpleegkundigen een kerstontbijt georganiseerd. Een gezellige en leuke manier om bij te praten met collega’s die op andere locaties werken. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Naast onze dagelijkse werkzaamheden komen we één keer in de twee weken bij elkaar voor een organisatorisch werkoverleg. Vijf keer per jaar organiseren we een intercollegiaal overleg, waarin we onder andere casuïstiek bespreken. We krijgen hiervoor punten voor het Kwaliteitsregister Paramedici.

Functie-eisen
• Een afgestudeerde ergotherapeut die ingeschreven staat in het kwaliteitsregister;
• Bij voorkeur met ervaring in de geriatrie;
• Ervaring en affiniteit hebben met het werken in de eerstelijn;
• DTE geschoold;
• Bij voorkeur geregistreerd in het Parkinsonnetwerk;
• Enthousiast, doortastend én flexibel;
• Zelfstandig werken goed kunnen combineren met het werken in teamverband;
• Binnen Utrecht kun je je verplaatsen met auto of fiets.

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving met betrokken en enthousiaste collega’s. Wij zijn op zoek naar een extra collega voor in de eerste lijn vanwege toename van het aantal aanmeldingen. We werken als ergotherapeuten nauw samen met andere paramedici, artsen (zowel onze eigen SOG’s als huisartsen), thuiszorgteams en buurtteams om zo adequate zorg aan onze cliënten te leveren.

• Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen. Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland;
• Een functie binnen een groot multidisciplinair netwerk waar binnen je professioneel optimale zorg kunt verlenen;
• Een warm team waarin je komt te werken;
• Het salaris is volgens CAO VVT schaal 55. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Mogelijkheid tot het fietsplan en het meerkeuzesysteem.


Als je bij ons komt werken, kom je in een positief en gevarieerd team met een duidelijke visie en beleid, waar samenwerken hoog in het vaandel staat.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie
Wil je meer inhoudelijke informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Ingrid Boekhoud (Ergotherapeut) op telefoonnummer 06-12150047.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Utrecht Stad