Ergotherapie Maria-Oord Vinkeveen

Dit ga je doen

Als ergotherapeut ga je tijdelijk deel uitmaken van de vakgroep Ergotherapie en van het Multidisciplinaire team. Naast observeren, behandelen en begeleiden in multidisciplinair teamverband, is adviseren een belangrijke taak.
De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je werkzaamheden zullen liggen bij meerdere doelgroepen intern in combinatie met revalidatie en/of eerste lijns ergotherapie.

De vacature staat open vanwege zwangerschaps- en ziektewaarneming in de periode van 15 oktober 2022 tot en met 1 februari 2023. Je gaat 28 uur per week aan de slag.

Dit kun je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55 minimaal € 2.937,68 en maximaal € 4.426,10 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • We bieden je een tijdelijk contract aan voor een jaar met uitzicht op een vast contract als we het met elkaar kunnen vinden.


Wat wij verwachten


 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie.

 • Je staat ingeschreven in het basis- en/of kwaliteitsregister.

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.

 • Je werkt zelfstandig en flexibel.

 • Enige ervaring binnen de wet langdurige zorg (WLZ) en revalidatie is een pré.


Hier ga je werken


Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen.
Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt.

Als ergotherapeut wordt je onderdeel van het team Ergotherapie van Snavelenburg. Jij gaat aan de slag in de eerste lijn. Je behandelt en begeleidt cliënten in Maarssen en omgeving met diverse hulpvragen. Het grootse deel van jouw cliënten valt in de doelgroep ouderenzorg, maar in de eerste lijn zie je ook volwassenen met uiteenlopende hulpvragen.

Als ergotherapeut in de eerste lijn ben je flexibel in het indelen van je tijd. Door jouw ervaring voel je goed aan wat nodig is en je vindt het een uitdaging om iedere keer zelfstandig tot de beste oplossing te komen. Uiteraard kan je ten alle tijden overleggen met je collega’s op Snavelenburg in Maarssen.

Wat breng je mee


 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie en je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 • Je bent een ervaren ergotherapeut binnen de ouderenzorg en je vindt het leuk om zelfstandig te werken.

 • Je hebt een rijbewijs en je beschikt over eigen vervoer.


Wat bieden wij joun


 • Een contract voor 28 uur per week gedurende het verlof. Als we het daarna met elkaar kunnen vinden wordt je arbeidsovereenkomst omgezet in onbepaalde tijd

 • Afhankelijk van je werkervaring wordt je ingeschaald in functiegroep 55 minimaal € 2.937,68 en maximaal € 4.426,10 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.


Hier ga je werken


“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”
Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan. Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen?

De thuiszorgteams in de wijk zijn erop gericht om de juiste hulpvraag op tafel te krijgen. Het streven is steeds dat mensen ‘momenten van geluk’ voelen in hun eigen omgeving. Waar mogelijk gebruiken de teams technische hulpmiddelen en ze zijn druk bezig innovatie op de kaart te zetten in samenwerking met de gemeente, de huisarts en paramedici.

Ga jij het ergotherapieteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. Je werkt zelfstandig en in teamverband. Je hebt zin in samenwerken en houd van een open communicatie.

We zien door de ontwikkeling in Nederland de vraag naar ergotherapie in de ouderenzorg steeds meer groeien. Voor ons de uitdaging om aan de deze vragen te kunnen blijven beantwoorden. Kom jij ons daarbij helpen?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagdeel meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met 0297-219319 en vraag naar de ergotherapie of mail naar Mariaoordergotherapie@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapie Maria-Oord Vinkeveen