Fiscaal Adviseur - Schiedam

Dit ga je doen

Dit ga je doen
De functie van fiscalist bij Careyn is tweeledig. Enerzijds ben je de adviseur van de directeur Bedrijfsvoering op het fiscaal gebied en tevens het aanspreekpunt voor externen (waaronder de Belastingdienst). Anderzijds ben je onderdeel van de afdeling financiele administratie waarin je naast fiscaliteiten ook projecten die financieel gerelateerd zijn kunt oppakken. Je signaleert en adviseert, gevraagd en ongevraagd, op fiscale vraagstukken. Daarnaast maak je fiscale onderwerpen toegankelijk, ook voor mensen die normaal gesproken hier niet mee bezig zijn.
In de rol als fiscaal adviseur ben je in beginsel verantwoordelijk voor alle belastingmiddelen, waarbij omzetbelasting en loonheffingen de meeste aandacht hebben.
Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opzetten van een Tax Control Framework en uiteindelijk het monitoren hiervan, het controleren van de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, WKR en vennootschapsbelasting, suppleties en andere bijzondere aangiftes, gevraagd en ongevraagd belastingtechnische issues oplossen en aankaarten, adviseren met betrekking tot bedrijfsstructuren en het opstellen van bezwaarschriften naar de belastingdienst. Daarnaast formuleer je ook beleidsvoorstellen op fiscaal gebied en ben je voor de organisatie aanspreekpunt richting de belastingdienst. Kortom je bent het aanspreekpunt van alles wat maar enigszins met fiscaliteiten te maken heeft binnen Careyn.
Eén van jouw grote uitdagingen komend jaar is het opzetten van een Tax Control Framework wat voor de organisatie goed toepasbaar is en de medewerkers hierin mee te nemen.
Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team met 17 collega’s en je werkt veel samen met andere afdelingen en de directeur bedrijfsvoering.

Wat wij vragen
Je hebt een afgeronde HBO of WO fiscale opleiding. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in de zorgsector of eventueel de publieke sector. Je bent een betrokken fiscalist met een praktische, flexibele en ondernemende instelling die zelfstandig werkt maar wel een team player kan zijn. Je toont zelfinitiatief bij fiscale issues en verplichtingen. Je bent analytisch, kritisch en je denkt creatief en probleemoplossend. Verder ben je nieuwsgierig, verbindend en organisatiesensitief. Het is vanzelfsprekend dat je integer en betrouwbaar bent.

Hier ga je werken
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.
Arbeidsvoorwaarden


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Deze functie is indicatief gewogen in FWG 65 volgens de CAO VVT, minimaal € 3.818,87 en maximaal € 5.752,21 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Interesse?
Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Farouche, Manager FA en ZA op nummer 06 54 31 22 39.

Ja Ik solliciteer graag als Fiscaal Adviseur - Schiedam