Functioneel Applicatiebeheerder HR-systemen

Dit ga je doen

Dit ga je doen

• Wil jij meedenken hoe we onze HR-systemen nóg beter kunnen afstemmen op de behoeften van onze zorgmedewerkers?
• Kun jij analyseren hoe we onze HR-applicaties het beste kunnen laten aansluiten bij de primaire zorgprocessen?
• Breng je graag samen met anderen veranderingen in applicaties tot stand?
• Houd jij het overzicht als er van allerlei kanten vragen over “jouw” HR-applicaties op je af komen en zorg je dat alles blijft draaien?

Lees dan snel verder!

Als functioneel applicatiebeheerder ben jij de brug tussen de gebruikers binnen Careyn en de leveranciers van de HR-softwaresystemen die we gebruiken. Je zorgt dat onze HR-applicaties de juiste functionaliteit leveren, maar je bent ook continu bezig met het beter en slimmer inrichten van deze applicaties en de beheerprocessen. Daarom ben je veel in gesprek met collega’s; op die manier kun je hun wensen nog beter in kaart brengen en kun je hen adviseren over het gebruik van de applicaties.
Omdat jij dé expert bent op het gebied van “jouw” HR-applicaties steek je een handje toe bij het ad-hoc oplossen van issues. En je helpt ook projecten mee uitvoeren, zorgt met slimme wijzigingsadviezen, testplannen en testscripts dat je zorgapplicaties voortdurend verbeterd worden.
Dit alles met het doel om het werk van de zorgmedewerkers zo prettig mogelijk te laten verlopen door inzet van de zorgapplicaties!
Je komt te werken in het team ICT informatie & applicatie. Samen met je collega’s zorg je dat onze applicaties moeiteloos blijven draaien, en overleg je met de gebruikers hoe de HR-systemen nóg gebruikersvriendelijker en efficiënter kunnen worden gemaakt voor hen. Je hebt veel contact met leveranciers om de onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen door te voeren die nodig zijn.

Wat wij vragen
Je hebt een hbo-diploma, bijvoorbeeld in HRM of Bedrijfskundige Informatica. Je hebt ervaring op het gebied van functioneel applicatiebeheer. Als je ervaring in de zorg hebt is dat natuurlijk nog mooier. Verder beschik je over kennis van BiSl. Als je ook kennis hebt van DevOps en agile werken dan is dat een pré. Je hebt al kennis van en ervaring met HR-applicaties, zoals o.a. personeelsregistratiesystemen en enquête- en meldingssystemen. Je weet hoe je on-premise- én cloudbased- / SaaS-oplossingen inricht en beheert.
Je ziet snel verbanden en weet snel te schakelen. Je komt snel tot de kern van een probleem en de oplossing daarvoor. Je bent een prettige gesprekspartner voor de eindgebruikers en leveranciers, die hen weet te overtuigen waar dat nodig is. Je kunt op een eenvoudige manier kwesties uitleggen aan mensen die “jouw” HR-applicaties nog niet goed kennen. Verder zoek je actief naar nieuwe kennis en toepassingen in human resources.

Hier ga je werken
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.
Arbeidsvoorwaarden
Je wordt ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 55, minimaal € 2.700,46 en maximaal € 4.286,78 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?
Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Art van Toor, Teamleider ICT op nummer 06-10936923

Ja Ik solliciteer graag als Functioneel Applicatiebeheerder HR-systemen