Functioneel beheerder Microsoft 365

Dit ga je doen

Dit ga je doen
Wij zoeken een enthousiaste collega die kan ondersteunen bij het beter werken met Microsoft 365 door het functioneel beheer hiervan voor zijn of haar rekening te nemen. Je hebt diepgaande kennis en vindt het leuk om deze kennis over te brengen!
Microsoft 365 is met Excel, Outlook, Word, PowerPoint nog steeds de meest gebruikte omgeving binnen vrijwel elke organisatie. Samen met MS Teams, OneDrive en SharePoint vormt dit het samenwerkingsplatform van Careyn. Wij rollen het samenwerkingsplatform op dit moment uit binnen Careyn.
Jij vindt het een uitdaging om te zorgen dat de gebruikers echt goed uit de voeten kunnen met Microsoft 365 en dit ook echt waarde gaat toevoegen aan het dagelijkse proces en de dagelijkse werkzaamheden.
Je bent een bruggenbouwer tussen de gebruikers en ICT. Jij doorziet de informatiebehoefte van gebruikers en bent hun gesprekspartner. Continu verbeteren zit in jouw bloed. Verder ben je een echte vak-fanaat en je bent op de hoogte van mogelijkheden binnen systemen en IT-marktontwikkelingen.

Hier ga je werken
Careyn is een zorginstelling voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar.
Je komt te werken in een team van ongeveer 50 ICT collega’s. Er heerst een open en collegiale sfeer. We werken hard, maar we houden ook oog voor elkaar. De focus ligt op servicegerichtheid richting onze professionals in de zorg en de ondersteuning daarvan.
Jij past bij Careyn en onze afdeling als je waardevol werk wilt verrichten. Jij helpt de zorgprofessionals, zodat zij hun werk goed kunnen doen en hoogwaardige kwaliteit van zorg kunnen bieden voor een goed leven voor de cliënten. Dat is waar het bij ons om draait. Jouw inzet doet er toe en voegt ook echt wat toe aan onze zorg!

Wat wij vragen
Ben jij een Functioneel Beheerder die zich volledig thuis voelt in een Microsoft omgeving, graag in contact is met alle lagen van een organisatie en de vragen uit de operatie naar oplossingen weet te vertalen? Ben jij inzetbaar voor 32-36 uur per week? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zoeken jou als Functioneel Beheerder durf jij de operationele en tactische
verantwoordelijkheid durft te nemen voor het beheer van diverse Microsoft applicaties (met name Microsoft 365, Exchange, Sharepoint, en Teams). In deze rol ben je een goede gesprekspartner voor de gebruikersorganisatie, maar ook voor de leverancier en een adviseur voor je manager. Je vindt het leuk om gebruikers te begeleiden bij hun vraagstukken na de migratie naar Office365.

Hebben de bovengenoemde Microsoft applicaties geen geheimen voor je? En ben je per direct beschikbaar? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als Functioneel Beheerder Microsoft 365?
In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • het operationeel en tactisch beheer van o.a. Microsoft 365, Exchange, SharePoint en Teams

 • begeleiden van migratie naar Microsoft 365 omgeving en gebruikers ondersteunen na migratie

 • het begeleiden van de Exchange conversie en data conversie met sharegate

 • het uitvoeren van projecten en/of inhoudelijk bijdragen aan projecten op het gebied van applicatieontwikkeling

 • kwaliteitsbewaking

 • het coördineren en doorvoeren van gewenste wijzigingen in overleg met de interne stakeholders

 • adviseren van je manager over de ontwikkelingen over de applicaties en het gebruiker ervan

 • leveranciersmanagement

 • opstellen van managementrapportages


Wat breng jij mee
 • afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Informatica of Business Informatiemanagement)

 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 • kennis van Microsoft applicaties, waaronder Microsoft 365, SharePoint en Teams

 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • ervaring met leveranciersmanagement

 • ervaring met het werken binnen projecten

 • kennis en ervaring met Azure

 • communicatief sterk, besluitvaardigheid, analytisch vermogen en organisatiesensitief


 • Wat bieden wij jou
  We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie in beweging en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft. We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat en het is leuk dat anderen dat ook zien. Inschaling vindt plaats volgens CAO VVT FWG55, minimaal €2.937,68 en maximaal €4.426,10 afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren?
  Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.
  Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature.
  Mocht je op voorhand vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met Art van Toor, Teamleider ICT, op nummer 06-10936923.

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.
  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Functioneel beheerder Microsoft 365