Fysiotherapeut - tijdelijk - Hellevoetsluis

Dit ga je doen

De fysiotherapeuten van Careyn zijn onderdeel van een gevarieerd, ruimdenkend, multidisciplinair team. Zij bieden therapie aan cliënten die wonen binnen de zorginstellingen van Careyn. Eveneens bieden zij therapie aan eerstelijns cliënten, zowel in de verschillende oefenzalen maar regelmatig ook aan huis.
Taken die binnen jouw verantwoordelijkheid als fysiotherapeut vallen zijn:
• Uitvoeren van individuele therapieën binnen vastgestelde kaders, zowel voor de interne cliënt als cliënten via de eerste lijn
• Fysiotherapeutische verslaglegging en werken in een elektronisch patiëntendossier
• Verstrekken van informatie aan cliënten door beantwoorden van vragen en toelichting geven over inzet hulpmiddelen e.d.
• Aanvragen van hulpmiddelen binnen de WLZ en contact onderhouden met de verschillende adviseurs.
• Signaleren van hulpvragen, problemen e.d.
• Bijwonen van en inbreng hebben bij overleggen

In verband met een zwangerschap zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega voor 36 uur van 12 juli 2021 tot 1 november 2021. Kom jij ons Careyn team tijdelijk versterken in Hellevoetsluis? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


• Je bent een gediplomeerd fysiotherapeut, ervaring is een pré
• Je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister en BIG register en je hebt bij voorkeur een AGB-code.
• Je kunt zelfstandig werken en in teamverband
• Je bent communicatief vaardig, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief. Met name tact, invoelend vermogen en kunnen stimuleren en motiveren van kwetsbare ouderen is belangrijk
• Je bent in staat op een creatieve en innovatieve wijze om te gaan met de tijd die er is voor de behandeling.

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 55 (2.700,46 tot 4.286,78 o.b.v. 36 uur).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl.

Solliciteren kan tot 3 mei 2021.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Fysiotherapeut - tijdelijk - Hellevoetsluis