Fysiotherapeut (tijdelijk) - Maria-Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor fysiotherapeutisch onderzoek, stellen van diagnoses, behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten. Je bent bereid om indien nodig op een andere locatie in ons werkgebied te werken. Je werkt in teamverband, samen met andere specialisten lever je een bijdrage aan de totstandkoming van individuele zorgplannen. Daarnaast begeleid je als fysiotherapeut en adviseer je medewerkers, familieleden en mantelzorgers over het ziektebeeld, de behandeling en de dagelijkse handelingen en hulpmiddelen die worden ingezet bij de cliënt.
Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de kwaliteit van de afdeling fysiotherapie door deelname aan bijvoorbeeld commissies en werkgroepen.

Het gaat om een tijdelijke vervanging voor minimaal 24 uur per week voor 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. De nadruk bij deze functie ligt op het behandelen.

Wat verwachten wij


 • Je bent een gediplomeerd (Geriatrie)fysiotherapeut en je bent minimaal 24 uur per week op korte termijn beschikbaar.

 • Je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister en BIG register en je hebt bij voorkeur een AGB-code.

 • Je bent communicatief vaardig, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief.

 • Je bent in staat op een creatieve en innovatieve wijze om te gaan met de tijd die er is voor de behandeling.


Wat bieden wij jou


 • Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT. Als fysiotherapeut wordt je ingeschaald in FWG schaal 55 minimaal € 2.621,81 en maximaal € 4.161,92 bruto per maand op basis van 36 uur. Gezien het tijdelijke karakter is het mogelijk om deze functie op interim basis uit te voeren.

 • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33%.


 • Hier ga je werken


  Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen.

  Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Heb je interesse in deze functie? Vul dan direct ons online sollicitatieformulier in op www.werkenbijcareyn.nl/vacatures.

  Neem voor meer informatie contact op met afdeling Fysiotherapie, telefoon 0297-219334. Contactpersoon Wybe Wolmerstett: w.wolmerstett@careyn.nl.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Fysiotherapeut (tijdelijk) - Maria-Oord - Vinkeveen