Gastvrouw of -heer - Snavelenburg - Maarssen

Dit ga je doen

Als gastvrouw/-heer richt je je op twee zaken: enerzijds verzorg je een warm welkom voor bezoekers rondom de hoofdingang, anderzijds ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons restaurant.

Als gastvrouw/-heer ben je het visitekaartje en aanspreekpunt van Snavelenburg. Rondom de hoofdingang heet je bezoekers welkom, beantwoordt vragen, wijst hen naar de plek waar ze moeten zijn of begeleid je ze hierheen. Als ze jou hebben gezien is de eerste ervaring die ze met Snavelenburg hebben er een van een warme ontvangst en grote gastvrijheid.

In jouw brede rol heb je veel contact met andere (zorg)medewerkers in Snavelenburg. Je belt hen als hun afspraken er zijn, verwijst telefonisch naar ze door en stemt waar nodig zaken met ze af. Ook heb je administratieve taken, zoals de administratie bij opnames, overzichtslijsten en het ontvangen, sorteren en verspreiden van de post.

Als gastvrouw/-heer richt je je daarnaast op de dienstverlening in de ‘Orangerie’, ons restaurant voor bewoners, bezoekers en collega’s. Zij kunnen bij jou terecht voor een kop koffie of thee, kleine gerechten, snacks en koude dranken. Je verzorgt lunches, koffie en thee bij vergaderingen en help je bij bijvoorbeeld diners en recepties. Je zorgt voort een goede afdracht van kleine gelden en houdt de administratie bij ten aanzien van de kassa. Je signaleert tekorten en beheert de voorraad voor het restaurant. Tot slot zorg je ervoor dat het er netjes schoon en gezellig uitziet in de Orangerie, bij de hoofdingang en op het terras.

Je werkt dagelijks samen met een andere gastvrouw/-heer. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het werk. Jullie maken afspraken over de organisatie van taken, helpen elkaar waar mogelijk, springen voor elkaar in en vervangen elkaar waar nodig. Ook heb je veel contact met zorgmedewerkers of ondersteunende medewerkers.

Wat wij verwachten


 • Je hebt een werk- en denkniveau op (v)mbo niveau 2 en goede administratieve vaardigheden: zo kun je overweg met programma’s van MS Office.

 • Je werkt volgens een rooster. De diensten zijn 7 uur per dag m.u.v. de zondag dan werk je 7,5 uur per dag.

 • Je bent gastvrij en dienstverlenend. Dit zie je in jouw communicatie, voorkomen en gedrag, en daarmee maak je het verschil in dit werk. Je bent sociaal en uitdrukkingsvaardig.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar werkt ook graag samen.

 • Je vindt het leuk vindt om flexibel en veelzijdig bezig te zijn. Geen dag en geen uur is hetzelfde in deze functie.

 • Je kunt prioriteiten te stellen en pragmatische oplossingen bedenken zonder het belang van onze bewoners en hun familie uit het oog te verliezen.

 • Je kunt de fysieke belasting die deze functie op sommige momenten met zich meebrengt (veel rondlopen, tillen van kratten, bukken etc.) aan.


Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 25 (€ 1.863,09 tot € 2.555,74 o.b.v. 36 uur).

 • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • We bieden je in principe een vast contract aan voor 16 uur per week.

 • Bij je indiensttreding kijken we samen of je nog cursussen/opleidingen nodig hebt om deze functie goed te kunnen vervullen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus sociale hygiëne.

Hier ga je werken

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke Fierloos op nummer 06 57444707. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Voor deze functie gelden de voorrangsposities voor re-integrerende en boventallige medewerkers conform het Sociaal Plan en interne procedures.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Gastvrouw of -heer - Snavelenburg - Maarssen