Geestelijk verzorger - locaties Zuidland, Hellevoetsluis, Rozenburg

Dit ga je doen

Als Geestelijk verzorger ben je een belangrijke schakel in het gehele zorgverleningsproces. Je hebt oog voor het geestelijk welzijn van de bewoners en hun naasten en zonodig ook voor medewerkers en vrijwilligers. Je begeleidt bewoners op het gebied van spiritualiteit, zingeving en levensvragen. Je organiseert, in samenwerking met collega’s en vrijwilligers, kerkdiensten, gespreksgroepen en herdenkingsdiensten. Je biedt ondersteuning bij palliatieve zorg aan bewoners en bij de begeleiding van hun naasten en medewerkers. Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het gebied van levensbeschouwelijke en ethische vraagstukken binnen de zorgcentra. Je verzorgt klinische lessen en begeleidt intervisies en moreel beraad. Je maakt deel uit van het team geestelijk verzorgers binnen Careyn, waarbinnen je verbonden bent aan regio ZHE en Westland.

Wat wij verwachten


  • Een open houding naar mensen van verschillende geloofs- of levensovertuigingen.

  • Een afgeronde opleiding op academisch of HBO niveau (Geestelijke verzorging, Theologie, Humanistiek).

  • Je bent of wordt lid van de VGVZ en de SKGV.

  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

  • Je bent in staat op gemoedelijke wijze je plek te vinden binnen de instellingen en de organisatie, af te tasten en aan te voelen waar vragen en behoeften liggen en bereid om samen te werken met andere disciplines.

  • Je bent iemand die zich goed voelt in een functie waarin veel zelfstandigheid wordt gevraagd.


Arbeidsvoorwaarden


  • Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkelmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.

  • Het salaris is volgens de CAO VVT. Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging/vast.


Hier ga je werken


Voor verschillende locaties in de regio zijn wij op zoek naar één of twee collega's Geestelijk verzorger voor 32 uur-36 uur per week.
De Careyn-locaties zijn in Zuidland, Hellevoetsluis en Rozenburg. Verdeling van de huizen en uren gaan in overleg met de kandidaten, de vakgroep en (lokaal)management.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor vragen over de verschillende locaties en de vacature kun je contact opnemen met Wendy Perez, geestelijk verzorger, 06-12 391 286.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Geestelijk verzorger - locaties Zuidland, Hellevoetsluis, Rozenburg