Geestelijk verzorger - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken én samenwerken aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Voor onze zorgcentra Nieuw Tamarinde en de Warande zoeken wij een: Geestelijk verzorger ca 12 uur per week

Wat ga je doen?

Als geestelijk verzorger ben je een belangrijke schakel in het gehele zorgverleningsproces. Je hebt oog voor en begeleidt het mentale welzijn van cliënten, hun naasten en medewerkers. Je houdt je bezig met spiritualiteit, zingeving en levensvragen en je bent in gesprek met verschillende levensbeschouwelijke tradities. Verder werk je nauw samen met andere disciplines, neem je deel aan multidisciplinair overleg en kun je het belang van mentaal welzijn goed op de kaart zetten, zowel op afdelings- als beleidsniveau.
Daarnaast heb je affiniteit met religieuze (interactieve) vieringen en ben je bereid om zelf ook regelmatig ’s zondags voor te gaan. Je coördineert met enthousiasme de ca 40 vrijwilligers in samenwerking met de naaste collega. Je kunt netwerken met levensbeschouwelijke/kerkelijke organisaties in Utrecht.

Verder lever je een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het gebied van zingeving, spiritualiteit, cultuur en ethiek. In de context van de stad ben je innovatief om ‘geestelijke zorg’ in de breedste zin op de kaart te zetten.
Wat vragen wij van jou?

Jij hebt een proactieve houding en een creatieve, flexibele instelling. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

o Een afgeronde opleiding theologie op academisch of hbo-niveau;
o Passie voor de bewoners – somatiek en psychogeriatrisch - en revalidanten (ervaring binnen de ouderenzorg is een pré);
o Open en nieuwsgierige houding naar mensen van verschillende geloofs- of levensovertuiging en in staat om verbindingen te leggen;
o De bereidheid en het vermogen om geïntegreerd te werken;
o De mogelijkheid en wens tot aangaan van binding/zending met levensbeschouwelijk genootschap;
o Lidmaatschap van de VGVZ of een andere, soortgelijke beroepsvereniging of de bereidheid om lid te worden;

Bij gelijke geschiktheid hebben wij voorkeur voor een geestelijk verzorger die zich verbonden voelt met de katholieke traditie.

Wat bieden wij?
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 60. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%). Je komt te werken in een fijn team van 5 geestelijk verzorgers met oog voor elkaar. Er is een goede interdisciplinaire samenwerking.
Soort dienstverband: tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met een van de geestelijk verzorgers van Careyn: Melissa van der Kamp (06-23250798) te bereiken op de dinsdag en donderdag.

Ja Ik solliciteer graag als Geestelijk verzorger - Utrecht Stad