(geriatrie) fysiotherapeut - 32 uur- Utrecht Stad

Dit ga je doen

Samen werkt ‘t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. In Utrecht biedt Careyn zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over de stad.

Voor Careyn Utrecht Stad zoeken wij per direct een enthousiaste en ervaren:

(geriatrie)fysiotherapeut

Je zult werkzaam zijn in Utrecht en maakt deel uit van de semi zelfsturende vakgroep Fysiotherapie Het team is onderdeel van Advies en Behandel Centrum Utrecht Stad en bestaat uit 3 geriatriefysiotherapeuten en één in opleiding, 11 fysiotherapeuten en 2 bewegingsagogen. Wij werken verspreid over drie grote locaties, Rosendael, Tamarinde en Swellengrebel en vijf kleinschalige woonvormen. Naast intramurale zorg leveren we ook steeds meer zorg extramuraal
Als (geriatrie)fysiotherapeut maak je onderdeel uit van een gemotiveerd en betrokken (para)medisch team waar collegialiteit en enthousiasme voorop staan en waar je nauw samen werkt met andere disciplines.
Wij zoeken een enthousiaste en ervaren (geriatrie)fysiotherapeut voor ons team. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de afdelingen langdurige zorg (WLZ) en in de eerste lijn.

Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:

• Zelfstandig uitvoeren van diagnostische onderzoeken;
• Opstellen van individuele behandelplannen;
• Behandelen van (groepen) cliënten;
• Samenwerken binnen een multidisciplinaire setting;
• Flexibele inzet op meerdere locaties binnen Utrecht;
• Als (geriatrie)fysiotherapeut lever je een belangrijke bijdrage aan kwaliteit en beleid binnen de vakgroep fysiotherapie;
• Indirecte taken vervullen binnen de vakgroep.

Functie-eisen:
• Diploma (geriatrie)fysiotherapeut;
• Registratie in het CKR;
• Goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.


Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een dynamische werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 55. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
Als je bij ons komt werken, kom je in een positief en gevarieerd team met een duidelijke visie en beleid, waar samenwerken hoog in het vaandel staat.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Elsbeth Arendse of Suzanne Duivestein: e.arendse@careyn.nl / 06-46285919 of s.duivestein@careyn.nl / 06-1205 5918.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Ja Ik solliciteer graag als (geriatrie) fysiotherapeut - 32 uur- Utrecht Stad