(geriatrie) Fysiotherapeut - Tijdelijk - Utrecht stad

Dit ga je doen

Samen werkt ‘t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. In Utrecht biedt Careyn zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over de stad.

Voor Careyn Utrecht Stad zoeken wij ter vervanging van zwangerschapsverlof per 15 augustus 2022 tot 1 januari 2023 een enthousiaste en ervaren: tijdelijke (geriatrie) Fysiotherapeut voor 28,5 uur per week .

Je zult werkzaam zijn in Utrecht en maakt deel uit van de semi zelfsturende vakgroep Fysiotherapie. Het team is onderdeel van Advies en Behandelcentrum Utrecht Stad en bestaat uit 3 geriatriefysiotherapeuten en één in opleiding, 11 fysiotherapeuten en 2 bewegingsagogen. Wij werken verspreid over vier grote locaties, Rosendael, Tamarinde, Buitenhof en Swellengrebel en vijf kleinschalige woonvormen. Naast intramurale zorg leveren we ook steeds meer zorg extramuraal.

Als (geriatrie)fysiotherapeut maak je onderdeel uit van een gemotiveerd en betrokken (para)medisch team waar collegialiteit en enthousiasme voorop staan en waar je nauw samen werkt met andere disciplines.

Wij zoeken een enthousiaste fysiotherapeut voor ons team in zorgcentrum Rosendael (afdelingen psychogeriatrie & somatiek) en kleinschalige woonlocatie Warande (somatiek).

Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:
• Zelfstandig uitvoeren van diagnostische onderzoeken;
• Opstellen van individuele behandelplannen;
• Behandelen van (groepen) cliënten;
• Nauwe samenwerking met de verschillende zorgteams;
• Samenwerken binnen een multidisciplinaire setting;
• Flexibele inzet op meerdere locaties binnen Utrecht.

Functie-eisen:
• Diploma fysiotherapeut;
• Je bent in het bezit van een BIG registratie;
• Registratie in het CKR;
• Affiniteit met de ouderenzorg en ervaring met de psychogeriatrische doelgroep;
• Goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.

Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een dynamische werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 55. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het betreft een tijdelijk functie ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Als je bij ons komt werken, kom je in een positief en gevarieerd team met een duidelijke visie en beleid, waar samenwerken hoog in het vaandel staat.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Suzanne Duivestein: s.duivestein@careyn.nl / 06-1205 5918 of Nian Mardan: Ni.Mardan@careyn.nl / 06-2068 3337.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk eind juni via onderstaande button.

Mochten wij voor de einddatum geschikte sollicitatiebrieven ontvangen, dan kunnen gesprekken eerder plaatsvinden.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als (geriatrie) Fysiotherapeut - Tijdelijk - Utrecht stad