GZ psycholoog - Behandeldienst - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Samen werkt ‘t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. In Utrecht biedt Careyn zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over de stad.

Over de vacature
Vanwege uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij een (GZ) psycholoog voor ons gezellige team!

  • (GZ) Psycholoog; start 01-03-2022, jaarcontract met uitzicht op vast, 28 uur per week

  • Standplaats: Careyn Utrecht stad

  • Doelgroepen: Somatiek, psychogeriatrie, (geronto)psychiatrie, revalidatie en thuiswonende ouderen (MGT).


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (GZ) psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen, om ons team te versterken. Wij hebben een grote doelgroep met niet-Westerse achtergrond, waaronder vooral veel Marokkaanse en Turkse mensen, waardoor kennis en/of affiniteit met deze doelgroep een pré is. Het psychologenteam in Utrecht Stad bestaat momenteel uit vijf GZ-psychologen, vijf masterpsychologen, twee PioGs en één stagiaire.

Als psycholoog in Utrecht stad krijg je te maken met een enorme diversiteit aan populaties, werkzaamheden én werkomgevingen. Zo kan het gebeuren dat je ’s ochtends je dag opstart op de revalidatie/GRZ, met een intake bij een cliënt met de ziekte van Parkinson. Na het uitwerken en overleg met de SO, stap je op je fiets om naar één van de vijf kleinschalige woonvormen te fietsen, waar psychogeriatrische zorg geboden wordt. Hier doe je een gedragsobservatie en overleg je met het team over welke interventies je gaat inzetten. Ook loop je nog even langs de ergotherapeut om te sparren over creatieve oplossingen voor die dame die zo overprikkeld raakt in de huiskamer. Je sluit je dag af met een huisbezoek aan een thuiswonende meneer, die je in het kader van het Mobiel Geriatrisch Team (MGT; eerstelijns diagnostiek en behandeling) bezoekt. Samen met hem bespreek je welke zorg hij nodig zal hebben om thuis te kunnen blijven wonen, of misschien is een verhuizing toch een beter idee?
Het MGT is groeiende tak binnen onze setting waar we gespecialiseerde diagnostiek, behandeling en trajectbegeleiding voor cliënten en hun systeem bieden. Je vervult hier een belangrijke rol in een multidisciplinair team met o.a. artsen en case managers.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan o.a. het volgende:
• Uitvoeren van diagnostische onderzoeken;
• Opstellen van individuele behandelplannen;
• Behandelen van (groepen) cliënten;
• Adviseren van artsen en verpleging, alsmede paramedici en familie;
• Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid;
• Leveren van een bijdrage aan verbetering en innovatie in de cliëntenzorg door deelname aan diverse overlegorganen;
• Verzorgen van scholing;
• Bestuderen van ontwikkelingen in het eigen vakgebied en deze vertalen naar mogelijkheden t.b.v. de organisatie;
• Werkbegeleiding en supervisie geven aan PIOGs en masterpsychologen.

Het is een functie met veel ontwikkelmogelijkheden op het gebied van scholing en wetenschap. Zo is Careyn tevens aangesloten bij het Universitair netwerk ouderen (UNO-VUMC).

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt een proactieve houding en een creatieve, ondernemende instelling. Je weet een goede balans te hanteren tussen het opzoeken van samenwerking waar nodig, en zelfstandig werken waar mogelijk. Ook heb je een flexibele instelling en kan je omgaan met onverwachte situaties, bijvoorbeeld een plotselinge escalatie bij een cliënt. Verder voldoe jij aan de volgende voorwaarden:
• Afgeronde studie (WO) klinische psychologie, neuropsychologie of psychogerontologie
• Relevante ervaring in de ouderenzorg
• Affiniteit met de doelgroepen
• Bij voorkeur registratie als GZ-psycholoog
• Bij voorkeur beschikbaar voor werken op vrijdag

Wat wij bieden
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 60 of 65 (afhankelijk van ervaring). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Hier ga je werken

‘We hebben ons eigen team en onze eigen cliënten’

Vlakbij de watertoren, in het groen van de ruim opgezette wijk Overvecht in Utrecht, bevinden zich de 37 zorgappartementen van Warande. Hier wonen 37 mensen (tussen 48-92 jaar) met somatische klachten als Parkinson, Multiple Sclerose en Niet-aangeboren hersenletsel. Iedereen heeft een eigen appartement en voert daarmee een eigen huishouden. De bewoners zijn zo zelfstandig als mogelijk en gaan ook gerust zelf boodschappen doen. Zij kunnen gezamelijk eten in de grote huiskamers. De zorg die je hier verleent, is dezelfde als bij psychogeriatrie. Je werkt samen in een multidisciplinair team van onder meer artsen en fysiotherapeuten. Warande ligt tegen zorgcentrum Nieuw Tamarinde, waardoor verdere disciplines dichtbij zijn en waar ook de mensen van Warande mee kunnen doen aan activiteiten. Je hebt je eigen cliënten en werkt in een vast team.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer over deze functie weten?
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze functie rechtstreeks contact op met Janneke Perdijk (GZ Psycholoog) via j.perdijk@careyn.nl of 06-83078811

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, reageer dan uiterlijk 24 januari 2022 met cv en motivatie via de sollicitatie button. Op 24 januari krijg je van ons te horen of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken zullen op 31 januari 2022 plaatsvinden.

Om de veiligheid van onze clienten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als GZ psycholoog - Behandeldienst - Utrecht Stad