Horeca medewerker - Maria-Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als horeca medewerker zorg je voor koffie/thee en lunch/diner voor bewoners, medewerkers en externe klanten in het restaurant. Andere werkzaamheden zijn schoonmaken, voorraadbeheer en kassa draaien. Én je bereidt de warme en koude gerechten.

De openingstijden van het restaurant zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.30 uur. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur of van 11.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur en zondag van 09.30 tot 17.30 uur of van 12.00 tot 17.00 uur.

Het restaurant is de centrale spil van Maria-Oord. Hier worden activiteiten georganiseerd en kan men terecht voor een kopje koffie, een lunch of een borrel. Het restaurant is dé plaats om anderen te ontmoeten en natuurlijk lekker te eten, het heeft dus een belangrijke sociale functie.

Dit verwachten wij van je


 • Je hebt affiniteit met voeding.

 • Je hebt een sociale hygiene certificaat en het allergenen certificaat en je kent de HACCP richtlijnen.

 • Je hebt ervaring in de horeca en met kassawerkzaamheden.

 • Je bent opgeruimd en netjes en je werkt hygiënisch en je hebt een servicegerichte houding die zorgt voor tevreden klanten in het restaurant.

 • Je bent flexibel en collegiaal, je kunt zelfstandig werken, weet van aanpakken en raakt niet snel in paniek als het druk wordt.

 • Volgens een rooster werken vind je geen probleem.


 • Dit mag je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

  • We bieden je een contract aan voor 20 uur per week. Doordeweeks werk je 6 uur per dag en in het weekend 7 uur.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 20 minimaal € 1.827,93 en maximaal € 2.415,28 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (als we het met elkaar kunnen vinden).

  Hier ga je werken

  ‘Ik hoor bij Maria-Oord’

  Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

  Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Harry Hendriks, Facilitair Coördinator, op nummer 06-82475985.

  Voor deze functie gelden de voorrangsposities voor re-integrerende en boventallige medewerkers conform het Sociaal Plan en interne procedures.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Horeca medewerker - Maria-Oord - Vinkeveen