Dit ga je doen

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook!
Careyn is een bedrijf wat zich blijft ontwikkelen. Wij ontwikkelen mee met de veranderende buitenwereld en we ontwikkelen onszelf om elke dag weer de beste zorg aan onze bewoners te leveren.
Binnen de bedrijfscultuur van Careyn krijg je volop mogelijkheden om in jezelf te investeren. Veel van onze collega’s maken daarom gebruik van scholing ter verdieping van hun vakmanschap en het bijhouden van hun vaardigheden.
HR advies speelt binnen onze organisatie een belangrijke rol bij het vergroten van aandacht voor onze medewerkers. Hiermee helpen wij onze collega’s in de zorg om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van zorg en veiligheid van de bewoners voorop staat en zij een echt thuis ervaren in één van ons huizen.

Careyn district Utrecht West
Careyn is onderverdeeld in 4 districten en heeft daarnaast een kleine holding met onder andere de afdelingen ICT, inkoop, communicatie en personeels-en salarisadministratie. Het district Utrecht West kent drie verpleeghuizen in het westelijk deel van de provincie Utrecht, door dit gebied heen hebben we ook vele teams in de extramurale zorg.
De HR organisatie van Careyn is grotendeels decentraal belegd. In ons district is de HR businesspartner verantwoordelijk voor het totale HRM, de HR adviseurs zijn gekoppeld aan een locatie of aan de extramurale zorg. en daarnaast bestaat het team uit een opleidingsadviseur e, praktijkopleiders en een Recruiter. We werken samen met HR in andere districten en met collega’s die centrale expert rollen hebben zoals een arbeidsjurist, opleidingsexpert en een verzuim/gezondheidsexpert.

Jouw functie bij Careyn
De zorg kent complexe HR-vraagstukken. De arbeidsmarkt heeft te kampen met schaarste en vraagt daarom om creatieve oplossingen met betrekking tot werving en personeelsinzet. Het blijven boeien en binden van onze medewerkers en hun welzijn staan hoog op de agenda. Als HR adviseur is jouw standplaats Weddesteyn in Woerden waarvoor je het totale HR van Utrecht West onder je hoede neemt. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de managers Zorg bij HR-gerelateerde vraagstukken. Zoals in- door- en uitstroom, verzuim, casuïstiek, teamvraagstukken, opleiden en de ontwikkeling naar een leer- en verbetercultuur. De functie vraagt diepgaande kennis op alle HR-thema’s (instroom tot uitstroom). Ook ben je als expert onderdeel van het ontwikkelteam van de regio.
Vanuit jouw deskundigheid ben je in staat om gegevens te analyseren, plannen te ontwikkelen en daar uitvoering aan te geven. Je bent duidelijk zichtbaar in de regio en pakt je rol als sparring-partner en neemt initiatief, ondernemerschap en daadkracht. Het leiden van projecten, veranderkundige ondersteuning, individuele en teamcoachingswerkzaamheden zijn onderdelen van je werk.

Daarnaast draag je samen met je HR-collega’s in het district, bestaande uit collega HR adviseurs, een Recruiter en de HR businesspartner, de verantwoordelijkheid voor de invoering van district brede projecten. Daarnaast is verzuim en preventie één van de grotere thema’s. Als expert wijs jij de managers de weg bij verzuimvraagstukken en geef je intensief advies en begeleiding bij complexe casussen.

Dit mag je van ons verwachten

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst;

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers;

 • Er zijn bij Careyn flexibele werktijden en je hebt de mogelijkheid om hybride te werken;

 • We bieden je een contract aan voor 24 tot 32 uur per week;

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep FWG 55 minimaal 2.937,68 en maximaal 4.426,10 op basis van 36 uur;

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Hier ga je werken

  "Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

  Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

  Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

  Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Rene van Wijk op 06-83 48 63 34 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen op nummer 06-83 48 33 73 of via WhatsApp.

  Enthousiast geworden over deze vacature? Jouw reactie, voorzien van een bondige motivatie en een recent CV.

  De vacature wordt tegelijk in- en extern opengezet. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang. Vermeld bij je sollicitatie graag je voorangsstatus.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur