HR Adviseur - 32/36 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

De organisatie
Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de stad en de provincie Utrecht. Voor ons is de relatie tussen de mensen aan wie wij zorg geven en onze medewerkers heel belangrijk. Daarbij willen wij ons steeds richten op ontwikkeling. Als leerbedrijf bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om beroepsopleidingen en cursussen te volgen zodat zij kunnen blijven groeien in hun vak. Careyn is een echt ontwikkelbedrijf, we ontwikkelen mee met de veranderende buitenwereld en we ontwikkelen onszelf om elke dag weer de beste zorg aan onze cliënten en bewoners te geven. Ook nemen we veel leerlingen aan die bij ons werken en leren.

HR adviseur
32 - 36 uur per week

Standplaats: Utrecht (ongeveer 1000 medewerkers)

De functie
Als HR adviseur ondersteun en adviseer je de managers bij alle HR-gerelateerde vraagstukken zoals in- door- en uitstroom, verzuim en vitaliteit, casuistiek en opleidingen. Je begeleidt de managers en medewerkers bij deze processen en coacht hen indien nodig. Wat betreft verzuimbegelding ben je samen met de manager verantwoordelijk voor de verzuimbegeleidng in de eerste 26 weken van het verzuim. Daarna neemt de verzuimspecialist het van je over.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor een aantal HR- brede onderwerpen, zoals het optimaliseren van HR processen, recruitment en verzuim. Vanuit je deskundigheid ben je in staat om gegevens te analyseren, kosten-baten analyses te maken en passende oplossingen aan te dragen. Ook vind je het leuk om projecten op districtsniveau op te pakken zoals de uitrol van de RI&E, de onboarding van medewerkers en uitzendkrachten. Wij geloven niet in een hele strakke aansturing. Jij haalt het beste uit jezelf als je de ruimte krijgt om zelf je werk in te delen!


Team HR

Het HR team binnen Careyn Utrecht stad bestaat uit een gezellig en hecht team, te weten de HR-Businesspartner, vier HR adviseurs, een verzuimspecialist, een ergotherapeut en zes praktijkopleiders. De HR administratie is op concernbreed niveau belegd. Samen ben je verantwoordelijk voor het HR beleid en uitvoering binnen onze organisatie. We sparren graag met elkaar, er is een nauwe samenwerking met elkaar maar ook tussen jou en de managers die je ondersteunt. Je bent hun steun en toeverlaat op HR gebied en de lijnen zijn kort.


Functie-eisen

Wij vragen:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige collega met een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding, liefst met werkervaring als HR adviseur. Je bent in staat om zelfstandig casuistiek op te pakken en hebt een gedegen kennis van arbeidsrecht, verzuim en werving & selectie. Naast het reguliere HR werk ben je in staat projecten aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Je hebt een proactieve, flexibele en resultaatgerichte instelling en bent in staat om blijmoedig te acteren in een dynamische en complexe omgeving. Je hebt kennis van groepsprocessen en bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, een sterke adviseur.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
We nemen je graag mee in onze snel veranderende organisatie en bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55 van de cao VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij deze cao hoort ook een eindejaaruitkering 8,3% en vakantiegeld (8% van je jaarloon). Daarnaast word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Hein van Gorp (h.vangorp@careyn.nl).

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur - 32/36 uur - Utrecht Stad