HR Adviseur - Utrecht West

Dit ga je doen

Wat ga je bij Careyn doen?
Je neemt als HR adviseur HR van van A tot Z onder je hoede. Je doet dit niet alleen maar je maakt onderdeel uit van een team van 3 HR Adviseurs, Recruiter en een HR Business Partner. Gevraagd en ongevraagd adviseer je de Managers Zorg en Teammanagers bij HR-gerelateerde vraagstukken zoals verzuim, casuïstiek, teamvraagstukken en het ontwikkelen naar een leer- en verbetercultuur. De functie vraagt kennis op alle HR-thema’s. Vanuit je deskundigheid ben je als HR adviseur in staat om gegevens te analyseren en om plannen te ontwikkelen en daar uitvoering aan te geven.

Je bent duidelijk zichtbaar op de locatie, pakt je rol als sparringpartner en toont hierbij initiatief, ondernemerschap en daadkracht. Inzetbaarheid en verzuimpreventie is één van de grotere thema’s. Verder zijn het deelnemen aan projecten en veranderkundige ondersteuning onderdeel van je werk. Tot slot draag je samen met je HR-collega’s in het district de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van districtbrede projecten. Bijvoorbeeld gericht op leren & ontwikkelen, medewerkers tevredenheidsonderzoek en vitaliteit.

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook! De zorg kent grootse HR-vraagstukken. De werkdruk is met tijden hoog waardoor oog voor gezond werken belangrijk is. Ook het binden en boeien van medewerkers vraagt om grote aandacht. Kortom een rol waar je al jouw creativiteit in kwijt kunt.

Wat breng je mee?


 • Een afgeronde relevante opleiding. HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar werkervaring als HR adviseur.

 • Actuele kennis van trends en ontwikkelingen op HR gebied en van de heersende wet- en regelgeving.

 • Een proactieve, flexibele en resultaatgerichte instelling en je bent in staat om te acteren in een dynamische omgeving.

 • Heb je oog voor detail en een sterk analytisch vermogen en heb je ervaring met projectmatig werken en denken.

 • Goede verbindende kwaliteiten en goede adviesvaardigheden. Je bent in staat om je in te leven in gesprekspartners, diverse gespreksstijlen aan te nemen en anderen aan te spreken op houding en gedrag.

 • Flexibiliteit en stressbestendigheid. Je beschikt over de vaardigheid om van groot naar klein en van klein naar groot te redeneren en acteren. Daarnaast heb je een groot probleemoplossend vermogen.


 • Waar kom je te werken?


  De missie van Careyn is om in 2025 één van de meest gewaardeerde partners te zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens. Onze kernwaarden zijn nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. Careyn is onderverdeeld in 4 districten en heeft daarnaast een kleine holding met onder andere de afdelingen ICT, inkoop, communicatie en personeels-en salarisadministratie.Je gaat werken in het district Utrecht West. Deze kent drie verpleeghuizen in het westelijk deel van de provincie Utrecht. In dit gebied hebben we ook een flink aantal wijkteams.

  De HR organisatie van Careyn is grotendeels decentraal belegd. In ons district is de HR businesspartner verantwoordelijk voor het totale HRM, de HR adviseurs werken voor de locaties of de extramurale zorg. We werken samen met HR in andere districten en met collega’s die centrale expert rollen hebben zoals een arbeidsjurist, opleidingsexpert en een expert arbo & verzuim.

  Wat bieden we jou? What's in it for you?


  Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en woonplezier van onze bewoners. Daarnaast ontvang je;
 • Contract voor 28 - 36 uur per week.

 • Mogelijkheid om hybride te werken

 • Een salaris tussen minimaal € 2.767,92 en maximaal € 4.393,95 (FWG 55 bij een fulltime dienstverband (36 uur). Je daadwerkelijke salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8% en vakantiegeld van 8,33% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


 • Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Wij gaan graag in gesprek over de invulling van deze vacature.
  Meer informatie? Neem contact op met onze HR Business Partner, René van Wijk op nummer 06-83486334 of per mail r.vanwijk@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als HR Adviseur - Utrecht West