HR Businesspartner - Utrecht West

Dit ga je doen

Als HR Businesspartner adviseer en ondersteun je MT leden van Careyn bij HR onderwerpen op strategisch en tactisch niveau. Daarnaast zorg je ook voor de vertaling en implementatie van de strategisch HR gerelateerde vraagstukken naar de operatie. Je bent de rechterhand van de directeur op HR gebied en geeft zelf leiding aan het HR team dat bestaat uit 4 HR Adviseurs, een opleidingsadviseur, 7 praktijkopleiders en een recruiter. Je bent lid van het MT van Utrecht West en maakt tevens deel uit van het businesspartner team Careyn breed.

In samenwerking met collega’s geef je vorm aan de missie van Careyn: één van de meest gewaardeerde partners zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens; altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze én de plek die de mens zelf verkiest. Onze kernwaarden zijn: Nabij, Nieuwsgierig, Geborgen en Bewust.

Careyn Utrecht West


District Utrecht West maakt onderdeel uit van de stichting Careyn, met 6000 medewerkers. In ons district zijn er drie regio’s, namelijk: de Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden en omgeving. In deze regio’s bevinden zich onze vier locaties en door heel het district zijn onze wijkteams actief. Wij hebben 1850 cliënten/bewoners, 1250 medewerkers en 500 vrijwilligers. In een veld met veranderende zorgvraag, nieuwe overheidsinitiatieven, technologische ontwikkelingen en een toename van ketenpartners en netwerken maakt Careyn Utrecht West duidelijke keuzes om goede zorg te kunnen blijven bieden aan onze bewoners en cliënten.

Wat wij verwachten


 • Je hebt hart voor de zorg.

 • Je beschikt minimaal over een HBO+ werk- en denkniveau specifiek op vakgebied personeel en organisatie. Een academische achtergrond heeft een sterke voorkeur.

 • Je kent wet- en regelgeving m.b.t. arbeid- en sociale wetgeving.

 • Je kent organisatie-inrichting, managementtechnieken en projectmanagement.

 • Je bent pro-actief in het inspelen op ontwikkelingen in de organisatie, arbeidsmarkt en je vakgebied.

 • Je bent cijfermatig goed onderlegd, kan analytisch redeneren, rapportages opstellen.

 • Je kunt strategisch beleid opstellen en vertalen naar de operatie.

 • Je hebt goede adviesvaardigheden en een goed analytisch vermogen.

 • Je bent betrouwbaar op het gebied van integriteit en het nakomen van afspraken.

 • Je kunt overstijgend kijken (helicopterview) en weet verbindingen te leggen.

 • Je hebt goede schriftelijke vaardigheden t.b.v. verslagen, beleidsvoorstellen en processen.

 • Je bent de linking pin tussen centraal en decentraal.


Dit mag je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. In een team met informele sfeer en positieve, professionele collega’s.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 60, minimaal € 3.292,02 en maximaal € 4.886,73 van de cao VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur) met de mogelijkheid voor een eventuele toelage.
 • Wij bieden je een contract aan voor 32 tot 36 uur per week voor een jaar en als we het met elkaar kunnen vinden wordt je contract omgezet in en contract voor onbepaalde tijd.

 • Bij deze cao hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief t.a.v. Anja Jonkers, districtsdirecteur.

Voor nadere informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Hein van Gorp, HR Businesspartner Utrecht Stad via h.vangorp@careyn.nl of op nummer 06-23254236.

Proces
De selectie bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een arbeidsvoorwaardengesprek.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HR Businesspartner - Utrecht West