Huismeester - Snavelenburg - Maarssen

Dit ga je doen

Een thuis is pas een Thuis als er geen zorgen zijn over het wooncomfort.
In onze huizen wonen mensen op leeftijd, die verlangen naar een thuis dat gezellig is. Uiteraard moet het ook veilig zijn en comfortabel. Als er al sprake is van kleine of grote defecten, dan willen onze bewoners en collega’s kunnen bouwen op een huismeester die zorgt dat het – linksom of rechtsom – in orde komt. Dat betekent dat je met twee rechterhanden, met een luisterend oor en met ogen in je achterhoofd proactief zorgt voor het gebouw en daarmee voor ieder die daar verblijft.

Ben jij de huismeester die hart heeft voor onze collega’s en voor onze bewoners en hun wooncomfort en die verstand heeft van onderhoud van grote complexen, dan ben je van harte welkom op onze locatie Snavelenburg te Maarssen!

Wat ga je doen?
• Uitvoeren van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
• Aansturen van externe specialisten die onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren.
• Uitvoering geven aan wettelijke regelingen (legionellabeheer; brandpreventie; BHV e.d.).
• Voor de BHV ben je teven de ploegleider.
• Verzorgen van interne verhuizingen en andere logistieke werkzaamheden.

Wat breng je mee?


• Kennis en ervaring m.b.t. techniek, gebouwenonderhoud en veiligheidsvoorschriften op MBO-3 niveau.
• Opleiding BHV afgerond inclusief periodieke herhalingscursus.
• Kennis van richtlijnen m.b.t. ARBO en Kwaliteit (VCA, VOP, HACCP e.d. ).
• Een BMI certificaat.
• Gebruikerservaring met Word, Excel en Outlook.
• Proactief, klantgericht, zelfstandig en gericht op het behalen van resultaten.
• Samen werkt ’t beter: zo werken we in ons team om samen het goede te doen voor bewoners en collega’s.

Wat bieden wij jou?


Je komt te werken in een klein en gezellig huis, met betrokken collega’s en een waar zorghart!
In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij aanvang krijgt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).
In het bijzonder:
• Een contract van gemiddeld 36 uur per week.
• Een brutosalaris van maximaal € 2.845,00 (gebaseerd op een 36-urige werkweek).
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%.
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Korting op diverse collectieve verzekeringen.
• Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden..

Hier ga je werken

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en solliciteer direct!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk.

Ja Ik solliciteer graag als Huismeester - Snavelenburg - Maarssen