Intercedent DuoZorg Spijkenisse

Dit ga je doen


Intercedent met talent voor plannen en hart voor de zorg - Spijkenisse / Delft (32 uur per week)

Talent voor plannen en hart voor de zorg?

Op zoek naar een veelzijdige baan, van planning en diverse HR taken - en werkzaamheden tot relatiebeheer? Dan is deze baan als intercedent bij DuoZorg dé baan voor jou!

Wij zoeken voor ons gezellige en gedreven team, een nieuwe collega intercedent per 1 september a.s.

Wat ga je doenSamen met de collega's van DuoZorg én Careyn zoek je een oplossing voor personele knelpunten in de zorg. Dit kan om acute invulling van diensten gaan, maar ook oplossingen door middel van langdurige plaatsingen. Je denkt graag mee. Met behulp van het planningsysteem hou jij openstaande diensten in de gaten en plan je medewerkers is. Je hebt regelmatig contact met de locaties en weet hierdoor precies wat er speelt. Je hebt veel telefonisch contact en contact via email met onze medewerkers, de locaties en de collega’s en collega- uitzendbureaus. Samen zoeken wij de juiste medewerkers voor de juiste dienst of vacature. Je bent contactpersoon voor een groep uitzendkrachten. Je houdt je bezig met werkzaamheden rondom werving, in- en uitstroom en onderhoudt op regelmatige basis persoonlijk contact met onze ZorgToppers en je collega's van Careyn. Jij zorgt ervoor dat zij zich gehoord, gezien en geholpen voelen!

Een leuke, afwisselende en uitdagende baan met veel teamwork. We doen het vooral samen. Jij bent iemand die denkt in kansen en oplossingen en vindt het een sport om de planning passend te maken. Kortom een veelzijdige functie voor een enthousiaste duizendpoot!

De werkdagen overleggen wij natuurlijk samen met jou, waarbij jij in ieder geval op maandag en vrijdag op onze vestiging kunt werken.

Werken bij DuoZorg, onderdeel van Careyn.

DuoZorg is hét bureau voor flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling en onderdeel van Careyn. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Zorgmedewerkers van DuoZorg kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg uniek. Wij zorgen voor ZorgToppers!

Jouw profiel

 • Jij heb HBO werk- en denkniveau.

 • Jij kunt goed plannen én organiseren.

 • Je bent professioneel en communicatief vaardig.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en dynamisch team.

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Spijkenisse of Delft.


 • Wij bieden jou (en dit is uniek binnen de uitzendbranche!)


  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.

  • 8,33% eindejaarsuitkering.

  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.

  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 45 €16,44 – €22,18).

  • Vakantiegeld en vakantiedagen.

  • Onze PLUS voor jou.  #intercedent #hrmedewerker #accountmanager #hr #uitzend #uitzendbureau #zorg #careyn #plezier #Spijkenisse #Delft

  Hier ga je werken

  Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

  Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

  Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of WhatsApp met Yvonne (recruiter) via 06-208 38 607 of stuur een email via spijkenisse@duozorg.nl. Zodra jij hebt gesolliciteerd nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op om de verdere procedure toe te lichten en jouw vragen te beantwoorden.

  Hopelijk spreek ik je snel!

Ja Ik solliciteer graag als Intercedent DuoZorg Spijkenisse