Jurist arbeidsrecht - Schiedam

Dit ga je doen

Als jurist arbeidsrecht adviseer en begeleid je zelfstandig en op proactieve wijze de organisatie bij diverse (complexe) arbeidsrechtelijke vraagstukken. Je adviseert o.a. over de interpretatie en toepassing van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht binnen de organisatie en geeft advies bij casuïstiek m.b.t. medewerkers.
Verder signaleer en analyseer je relevante maatschappelijke en juridische ontwikkelingen zoals jurisprudentie en nieuwe of (voorgenomen) wijzigingen in wetgeving. Je voert onderzoek uit naar consequenties van deze wetswijzigingen en adviseert en rapporteert omtrent hieruit voortvloeiende benodigde maatregelen.
Daarnaast formuleer je (beleids-) voorstellen en verzorg je mondelinge en schriftelijke toelichting. Ook implementeer je goedgekeurde beleidsvoorstellen d.m.v. het aanpassen/opstellen van reglementen, regelingen, contracten en overeenkomsten.
Je werkveld betreft heel Careyn. Je komt te werken binnen het Bestuurssecretariaat waar juridisch advies is ondergebracht. Je werkt nauw samen met een collega juridisch adviseur en valt onder de verantwoordelijkheid van de bestuurssecretaris.

Wat wij verwachten


  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau, WO Rechten (niveau Master). Je hebt specialistische, diepgaande juridische kennis op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

  • Als jurist arbeidsrecht ben je in staat om complexe dossiers en vraagstukken snel te doorgronden en weet hoofd- en bijzaken daarin goed van elkaar te scheiden. Je bent in staat juridische (complexe) vraagstukken om te zetten in heldere, eenduidige adviezen waar
  • betrokken collega’s in de praktijk mee aan de slag kunnen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

  • Je bent een besluitvaardig en vindingrijk persoon die goed kan luisteren, doorvragen, zich kan inleven en kan omgaan met tegengestelde belangen. Je hebt een goed gevoel voor organisatiesensitiviteit.

  • Het is vanzelfsprekend dat je integer en betrouwbaar bent.


Hier ga je werken


Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.
Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op!

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast wordt je ingeschaald volgens de CAO VVT FWG 60 van de cao VVT (minimaal €3.292,02 en maximaal €4.886,73) afhankelijk van je ervaring, bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% van je jaarloon en word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteer direct met jouw CV en motivatie via de solliciteer direct knop!

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Paula van der Stelt op nummer 06-25416737 of via p.vanderstelt@careyn.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Jurist arbeidsrecht - Schiedam