Keukenassistent - Woerdblok - Naaldwijk

Dit ga je doen

Als keukenassistent zorg je voor het bereiden en uitserveren van warme maaltijden voor de bewoners. Waarbij de nadruk ligt op het uitserveren in het restaurant en op de bewonerskamers. Samen met jouw collega’s zorg je elke dag weer voor een fijne sfeer een het restaurant waar lekker gegeten kan worden. We zijn op zoek naar iemand die 16 uur per week beschikbaar is voor Woerdblok in Naaldwijk. Deze uren worden verdeeld over 3 a 4 dagen.

Naast het bereiden en serveren van de maaltijden is het belangrijk dat je zorgt voor een schone en hygiënische werkomgeving, vaatgoed en keukenapparatuur. Als er storingen en onveilige situaties zijn weet jij deze goed te signaleren en melden. Ook het bestellen van de maaltijden via de computer is een van jouw werkzaamheden.

Dit verwachten wij

  • Je hebt ervaring met werken in de horeca en daardoor kennis van HACCP, maaltijdbereiding, keukenorganisatie en hygiënische voorschriften;

  • Je bent sociaal vaardig en goed in de omgang met de bewoners van de locatie;

  • Je kunt goed samenwerken met je directe collega’s, vrijwilligers, weekend- en vakantiehulpen;

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je hebt een proactieve werkhouding;

  • Je bent digitaal vaardig;

  • Je bent zowel doordeweeks beschikbaar als in het weekend.


Deze functie is ingeschaald in FWG 15 van CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen.

Hier ga je werken

“Onze teams zijn heel divers en uniek, net als de bewoners van Woerdblok”

Een gezellige drukte, op dit ‘schiereiland’ van Naaldwijk vlakbij de woonboulevard. In Woerdblok kunnen ouderen op drie manieren wonen en als zorgprofessional kun je dan ook kiezen waar jij het beste gedijt.

In de hoge woontorens wonen mensen zelfstandig in een eigen appartement met 24-uurs zorg. Je werkt zoals in de wijkzorg, dus je maakt zelfstandig je ronde langs de diverse adressen, alleen weet je in Woerdblok dat er ergens in de torens nog iemand van je team loopt. Mensen hebben hier ook gewoon hun eigen huisarts, apotheek en therapeuten. Dat is anders bij het ‘beschut’ wonen. Op deze 2 (open) afdelingen wonen elk 8 beginnend dementerende ouderen die nog redelijk zelfstandig functioneren. Zij voelen zich thuis niet meer veilig en gedijen beter in een groep vanwege de structuur en sociale contacten. Er is een gezamenlijke huiskamer en er is veel aandacht voor een gezellige sfeer.

De 3e woonvorm is kleinschalig. Hiervoor zijn 4 (gesloten) woningen met elk 6 dementerende ouderen waar het net gaat als in een gezin: in de open keuken wordt gekookt en in de huiskamer hangt een prettige, veilige sfeer. Je werkt nauw samen met de arts, psycholoog en andere behandelaren en je team bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. En als het even lukt, trek je de familie er zoveel mogelijk bij, want wat is er nou leuker dat er meer mensen blijven eten, of op de thee komen? Goed voor de oudere, die opknapt met al die bekende gezichten.

Woerdblok heeft een gezellig en vol restaurant, er is een actief programma met activiteiten en een dagvoorziening voor cliënten van buiten. Zo zijn er meer huurders in het complex die dit stukje Naaldwijk leuk en levendig maken. Beneden is een kinderdagverblijf en regelmatig komt de plaatselijke kinderboerderij langs met konijntjes en cavia’s. Dan genieten ouderen, kinderen en dieren even met z’n allen tegelijk, wat prachtige momenten zijn!

Wie hier in Naaldwijk in een van de teams gaat werken, kan rekenen op een professioneel en leuk team. En wil je je verder bekwamen, of je gaan specialiseren, dan krijg je hier alle ruimte en ondersteuning. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique Hovens via 06-82998561.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Interne kandidaten hebben voorrang. Vermeld als interne kandidaat je voorrangspositie.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Keukenassistent - Woerdblok - Naaldwijk