Klantcoach - De Ronde Venen

Dit ga je doen

Bij Careyn noemen we de collega’s bij de dagbesteding klantcoach. Als klantcoach zorg je ervoor dat cliënten met complexe zorgproblematiek worden ondersteund en begeleid en laat de regie vanzelfsprekend bij jouw cliënt. Maar dat betekent niet dat je hen alleen maar coacht. Je voert het dagbestedingsprogramma uit, signaleert vragen en behoeften van cliënten en vertaalt deze. Dit doe je samen met een multidisciplinair team. Ook sta je in nauw contact met vrijwilligers, mantelzorgers en stagiaires om de dagen van jouw cliënten zo prettig en dus zo passend mogelijk te laten verlopen. Naar behoefte van de cliënt voer je ook zorgtaken uit. Daarnaast is het van belang dat je relevante zaken over de zorg aan onze cliënten in onze systemen vastlegt.

Wij zijn op zoek naar een collega klantcoach (welzijn) voor onze dagactiviteitencentra in Abcoude, Mijdrecht en Vinkeveen voor minimaal 4 uur in de week.

Wat wij verwachten


 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding verzorgende MBO niveau 3 IG of één van haar voorgangers.

 • Je bent minimaal 4 uur per week flexibel beschikbaar, de werktijden liggen tussen 09.15 en 16.45 uur.

 • Je bent creatief, alert en hulpvaardig, en je weet ook hoe je de cliënt kan stimuleren om zelfstandig aan de slag te gaan.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en beschikt over een groot oplossend vermogen.

 • Je hebt goede computervaardigheden, denk aan Outlook, Word, Excel en interne dossier/bestel programma’s.

 • In verband met de specifieke doelgroep (dubbelzorg/somatiek) heb je ervaring met cliënten met psychische aandoeningen en gedragsproblematiek. Bij somatische cliënten ben je bekend met verschillende somatische aandoeningen.


Dit kun je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Wij bieden je een tijdelijk arbeidsovereenkomst voor 4 uur per week voor 6 maanden met uitzicht op verlenging.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jolanta Gajewska (j.gajewska@careyn.nl) op 06- 52 01 45 32.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach - De Ronde Venen