Klantcoach Welzijn - Rosendael - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Careyn Utrecht Stad is per direct op zoek naar een enthousiaste Klantcoach Welzijn voor 24 uur per week

De afdeling
Dagbegeleiding/behandeling Rosendael biedt dagbesteding aan mensen die nog in de thuissituatie wonen, maar dit door omstandigheden niet meer alleen redden door uiteenlopende redenen.
Op de Dagbegeleiding wordt een gestructureerd dagprogramma aangeboden, gericht op de individuele vraag van de klant.

Het team
Het team dat werkt voor de Dagbegeleiding bestaat momenteel uit 11 personen (10 Regisseurs Welzijn en 1 coördinator Welzijn). Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team wil komen versterken!

Wat vragen wij van jou?
- Een flinke dosis humor
- Je kunt goed samenwerken
- Je bent ook in staat om zelfstandig te werken
- Je hebt enige kennis van groepsdynamica en je kunt dit toepassen
- Je hebt kennis met het werken van het elektronisch zorgdossier of je kunt dit aanleren
- Je beschikt over coaching vaardigheden
- Je hebt een afgeronde niveau 3 opleiding op Welzijnsgebied met specifieke kennis van de doelgroep ouderen
- Je moet middels een zorgplan kunnen werken in het kader van Multidisciplinaire zorgverlening

Wij bieden jou
Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een vaste eindejaarsuitkering, een pensioenvoorziening, diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden via E-learning, een eindejaarsuitkering, een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaardenkeuzenpakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG 35.

Het is een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3% en word je opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Lijkt dit voor jou de ultieme baan die je zoekt? Neem dan contact op Corrie Booman, coördinator Welzijn, te bereiken op tel: 06-20110219.

Een dagje meelopen om sfeer te proeven en kennis te maken met de Dagbegeleiding, behoort tot de mogelijkheden.Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - Rosendael - Utrecht Stad