Kwaliteitsadviseur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Functieomschrijving:
Heb jij ruime ervaring als kwaliteitsadviseur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Careyn district Utrecht stad is met circa 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders binnen de regio. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan jong en oud.

Careyn heeft de komende jaren een nadrukkelijke verbeteropgave voor de beleefde kwaliteit van zorg door klanten en familie. In elk district is een kwaliteitsadviseur werkzaam die hier een belangrijke (trekkers)rol in heeft. Kwaliteit ligt in het primaire proces, de kwaliteitsadviseur ondersteunt en adviseert. Voor het district Utrecht Stad zijn we op korte termijn op zoek naar een:

Kwaliteitsadviseur
24 - 32 uur per week


Als kwaliteitsadviseur adviseer en ondersteun je het management bij beleidsontwikkeling, implementatie en uitvoering van het kwaliteitsbeleid en werk je daarbij vanuit de visie en overtuiging dat kwaliteit in de lijn ontstaat. Je bent sparringpartner op zowel management- als teamniveau en beschikt over enthousiasme om kwaliteit levend te maken en de aandacht ervoor te vergroten. Daarnaast ben je lid van het MT. Je werkt nauw samen met het lokale/regionale netwerk van kwaliteitsverpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en taakhouders kwaliteit in het team en zoekt proactief afstemming met collega kwaliteitsadviseurs uit andere districten en het centraal bestuursbureau. Je ontwikkelt het kwaliteitsbeleid op tactisch en strategisch niveau – in lijn met Careyn brede visie en strategie - en draagt zorg voor de implementatie, borging en toetsing ervan. Je coördineert, faciliteert, monitort en ondersteunt de ontwikkeling van kwaliteit en veiligheid van zorg in het primair proces en het voldoen aan normen inclusief (externe) verantwoording. Daarbij stimuleer je het leren en verbeteren bij medewerkers, in de teams en bij management. De kwaliteitsadviseur bevordert kwaliteitsbewustzijn.

Je bent allround inzetbaar (generalist), dat betekent dat je over de capaciteiten en vaardigheden beschikt om met alle kwaliteitsinstrumenten te werken (uitvoeren interne audits, incidentanalyses, calamiteitenonderzoek, prospectieve risico-inventarisaties en -analyses, tevredenheidsonderzoek etc.), om medewerkers te begeleiden en op te leiden in de uitvoering van genoemde kwaliteitsinstrumenten.

Je kan – in overleg – ingezet worden als projectleider van (Careynbrede) kwaliteitsprojecten.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde relevante WO-opleiding aangevuld met cursussen/trainingen op terrein van kwaliteit van zorg. Je hebt minimaal drie jaar recente relevante werkervaring als kwaliteitsadviseur in de zorg en je hebt affiniteit met het begeleiden van trainees. De kwaliteitsadviseur bezit kennis van de zorg, zorgprocessen, verbetermethodieken, kwaliteitsmanagement en risicomanagement. Je beschikt over aantoonbare uitgebreide kennis van Wet en Regelgeving en de externe ontwikkelingen.

• Je hebt een proactieve, flexibele en resultaatgerichte instelling en bent in staat om te acteren in een dynamische omgeving;
• Je bent een communicatief sterke adviseur: je bent in staat om je in te leven in gesprekspartners en diverse gespreksstijlen op verschillende niveaus aan te nemen;
• Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn een 'must'. Je bent een analytische professional; je beschikt over de vaardigheid om van groot naar klein en van klein naar groot te redeneren en acteren.

Arbeidsvoorwaarden:
We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functieschaal 60 van de cao VVT. Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Hein van Gorp op 06- 23254236.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Kwaliteitsadviseur - Utrecht Stad