Logopedist Maria-Oord Vinkeveen

Dit ga je doen

Als logopedist maak je deel uit van het multidisciplinaire team. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt volwassen cliënten met neurologische en oncologische stoornissen op met name het gebied van spraak, taal en slikken. Ook het begeleiden en adviseren van familie en collega's behoort tot je werkzaamheden. Samen met een collega-logopedist werk je op alle afdelingen, zowel intern als in de 1e lijn. Naast cliëntgebonden taken neem je actief deel aan verschillende werkgroepen en geef je (dysfagie)scholing aan collega’s.

De vacature is voor 24 uur per week en gaat in per september 2022

Wat verwachten wij

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding logopedie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

 • Je hebt bij voorkeur affiniteit en/of werkervaring met de doelgroep/in een verpleeghuis en bent bij voorkeur geregistreerd bij Parkinsonnet.

 • Je bent enthousiast en flexibel en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 • Verder beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van auto en rijbewijs.

 • Je werkt op maandag en woensdag, de andere dag kun je zelf bepalen.


Dit mag je van ons verwachten

 • Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • Wij bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Wij bieden een contract aan voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. (Bij gebleken geschiktheid).

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55 minimaal € 2.937,68 en maximaal € 4.426,10 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Hier ga jij werken
Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen.
Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt.
Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en een bondige motivatiebrief.
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met, Hanneke de Graaf – van Dam op nummer 06 20 00 85 49 (dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig)Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met, Hanneke de Graaf – van Dam op nummer 06-20008549 (dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig) of met onze recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.(Vrijdag afwezig).

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Logopedist Maria-Oord Vinkeveen