Managementassistent(e) - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van haar cliënten: jong en oud, gezond of kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Het verstevigen van de zelfredzaamheid is de missie van Careyn. Onderliggend aan deze visie zijn de ondersteunende processen die zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Onderdeel hiervan is de bestuurs- en managementondersteuning die het bestuur en management assisteert bij de uitvoering van hun taken.

Voor haar district Utrecht Stad zoekt Careyn een enthousiaste en ervaren:

Managementassistent(e)
Voor 28 uur per week

Wat ga je doen:
Als managementassistent(e) ben je de steun en toeverlaat op secretarieel en organisatorisch gebied van de managers intramurale zorg binnen het district Utrecht Stad. Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals personele mutaties, (complex) agendabeheer, het organiseren en voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten, het bewaken en coördineren van actiepunten/besluitenlijsten en het opstellen en redigeren van stukken en brieven. Daarnaast selecteer en beoordeel je de binnengekomen correspondentie zoals brieven, mail en telefoontjes en handelt deze, waar mogelijk, zelfstandig af. Je hebt functioneel contact met zowel interne- als diverse externe partijen.

Dit neem je mee:

  • Je maakt deel uit van een team van enthousiaste managementassistentes.

  • Je bent in het bezit van een diploma op MBO niveau 4, bij voorkeur richting secretarieel. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring.
  • Je kunt naast zelfstandig werken ook uitstekend samen werken. Je bent sociaal vaardig, representatief, integer, accuraat en flexibel. Als managementassistent(e) kun je vlot schakelen tussen de diverse werkzaamheden, prioriteiten stellen en sta je stevig in je schoenen.

  • Je hebt affiniteit met de zorg en staat open voor uitdagingen en veranderingen.

  • Ruime ervaring met Microsoft Office vinden wij vanzelfsprekend, ervaring met overige programma’s zoals bijvoorbeeld Visma is een pré, evenals beschikbaarheid op woensdag en vrijdag (evt. gedeeltelijk).Je wordt, afhankelijk van o.a. je werkervaring, ingeschaald conform de cao VVT functieschaal 45. Bij deze cao hoort ook een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld gebaseerd op 8% van je jaarloon. Daarnaast wordt je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Mocht je meer informatie over deze vacature willen, neem dan contact op met Hein van Gorp (HR business partner) via H.vanGorp@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Managementassistent(e) - Utrecht Stad