Medewerker Restaurant

Dit ga je doen

Careyn Maria-Oord ligt in Vinkenveen en biedt een grote variëteit aan zorgvormen: verpleeghuiszorg chronisch-somatische zorg, een kliniek voor revalidatie, ziekenhuis verplaatste zorg, kleinschalig wonen, dagbehandeling en dagactiviteiten. Naast zorg aan psychogeriatrische, revaliderende en lichamelijk hulpbehoevende ouderen wordt ook poliklinische fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek aangeboden.
Maria-oord beschikt over een restaurant Brinkzicht, het restaurant is de centrale spil van deze locatie. Hier worden activiteiten georganiseerd en kan men terecht voor een kopje koffie, een lunch of een borrel. Het restaurant is dé plaats om anderen te ontmoeten en natuurlijk lekker te eten, het heeft dus een belangrijke sociale functie. Ben jij klantgericht, vindt jij gastvrijheid ook zo belangrijk en beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden? Dan komen wij graag met jou in gesprek voor de functie medewerker restaurant.
Als restaurantmedewerker zorg je voor koffie/thee en (warme) lunch voor bewoners, medewerkers en externe klanten in het restaurant. Andere werkzaamheden zijn schoonmaken, voorraadbeheer en kassa draaien. Én je bereidt de warme en koude gerechten.De openingstijden van het restaurant zijn van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00uur en zondag van 09:30 uur tot 17:30 uur.

Wat breng jij mee

 • Je hebt je affiniteit met voeding;

 • Je hebt een sociale hygiëne certificaat en het allergenen certificaat en je kent de HACCP-richtlijnen;

 • Je hebt ervaring in de horeca en met kassawerkzaamheden;

 • Je bent opgeruimd en netjes en je werkt hygiënisch en je hebt een servicegerichte houding die zorgt voor tevreden klanten in het restaurant;

 • Je bent flexibel en collegiaal, je kunt zelfstandig werken, weet van aanpakken en raakt niet snel in paniek als het druk wordt;

 • Volgens een rooster werken vind je geen probleem.


Dit mag je van ons verwachten
 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst;

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers;

 • We bieden je een contract aan voor 20 uur per week. De werktijden zijn volgens rooster en verdeeld over 2 diensten;

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 20 minimaal € 1.827,93 en maximaal € 2.415,28 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur);

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

 • Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar wegens vervanging langdurige ziekte.


Hier ga je werken

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Harry Hendriks, Facilitair coördinator via 0297-219340 of bel met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06: 83 48 33 73 of via WhatssApp.
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
Op alle vacatures is de voorrangsprocedure van Careyn van toepassing. Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Ja Ik solliciteer graag als Medewerker Restaurant