Meewerkend Praktijkbegeleider - Maria Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als meewerkend praktijkopleider heb je een leuke én uitdagende baan. Je adviseert, coacht en faciliteert de werkbegeleiders. Ook adviseer je managers over het leerklimaat op hun afdeling en andere overkoepelende thema’s op het gebied van opleiden. Daarnaast ondersteun je uiteraard onze stagiaires en zorgprofessionals in opleiding en ben je actief betrokken bij nieuwe onderwijsontwikkelingen binnen Careyn ZHE. Daarnaast heb je regelmatig contact met praktijkdocenten van onderwijsinstellingen, werk je nauw samen met de praktijkopleider(s) en andere collega’s, samenwerking gaat jou goed af! Als Meewerkend Praktijkbegeleider werk op je meerdere afdelingen binnen een locatie in Maarssen, Vinkeveen of Woerden.

Wat wij verwachten


- Diploma MBO of HBO Verpleegkunde (BIG-geregistreerd)
- Ruime beroeps ervaring
- Ervaring in het coachen en begeleiden van leerlingen
- Visie op leren & ontwikkelen
- Bereid om een aanvullende opleiding te volgen

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je krijgt mensen van nature mee. Als praktijkopleider sta jij je mannetje óf vrouwtje. Je weet van aanpakken en voor een uitdaging deins je zeker niet terug. Je kunt zelfstandig werken, maar zoekt je collega’s ook regelmatig op. Want, een goede samenwerking staat voor jou voorop!
Gezien de omvang van het werkgebied is het van belang dat je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden


We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie in beweging en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft. We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat en het is leuk dat anderen dat ook zien. Inschaling vindt plaats volgens CAO VVT. Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Hier ga je werken

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Mocht je op voorhand vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met Anita Kooijman (Praktijkopleider) 06 12177962, An.Kooijman@careyn.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Meewerkend Praktijkbegeleider - Maria Oord - Vinkeveen