Meewerkend Werkbegeleider MBO leerlingen - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Maak jij van onze locaties een thuis? Wij zoeken een nieuwe collega die zich thuis voelt binnen een organisatie waarin ontwikkeling de boventoon voert, waar goede zorg en plezier in het werk deel uitmaken van de visie en waar een echte uitdaging en perspectief wacht!

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken èn samenwerken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Functieomschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en krachtige Verpleegkundige (MBO 4) die onze leerlingen mee kan nemen in de steeds complexer wordende zorg. Als onderdeel van je rol als meewerkend werkbegeleider begeleid je leerlingen MBO niveau 3 en/of 4. Een goede werkbegeleider speelt in op de leerstijl, bekwaamheid, taakbereidheid en beginsituatie van de leerling en creëert een veilige leeromgeving, waar de student alle ruimte heeft om zich te ontwikkelen.

Daarnaast lever je samen met je team complexe zorg in een intramurale setting. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de cliënten zo optimaal mogelijk te organiseren. De zelfredzaamheid van de bewoner wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd.

Dit neem jij mee:
• Je beschikt over het diploma Verpleegkunde op MBO niveau 4 en je bent bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
• Daarnaast ben je als MBO Verpleegkundige BIG-geregistreerd;
• Je hebt een opleiding tot werkbegeleider gevolgd of bent bereid deze te volgen;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig en flexibel;
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
• Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
• Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen (bijvoorbeeld d.m.v. kennisdeling);
• Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
• Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
• Ervaring in complexe zorg en gedragsproblematiek zijn een pré.

Wat wij bieden:
Een boeiende en zeer uitdagende functie waarin je een spilfunctie vervult voor klanten met bijzondere zorgbehoeften en daarnaast leerlingen helpt bij hun ontwikkeling.
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, schaal FWG 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Een dagje meelopen kan altijd!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel via onderstaand button.
Mocht je meer informatie over deze vacature willen, neem dan contact op met Hein van Gorp per mail: h.vangorp@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist
.

Ja Ik solliciteer graag als Meewerkend Werkbegeleider MBO leerlingen - Utrecht Stad