MT-secretaris / programmamanager - Zuid-Holland

Dit ga je doen

Careyn is met circa 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning aan jong en oud.
Careyn is verdeeld in vier districten. Ieder district wordt geleid door een directeur. Deze geeft leiding aan het MT van het district bestaande uit managers zorg (zowel intramuraal als extramuraal), business partners (HR, Control, Kwaliteit) en een MT secretaris/ programma manager.

Vanwege de vele uitdagingen die er liggen, zijn we voor het district DWO/NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord) per direct op zoek naar een tweede MT-secretaris/programmamanager voor 32 uur per week.

Wat zijn jouw werkzaamheden?


Je belangrijkste taak is het ondersteunen en faciliteren van managers en de directeur bij projecten, overleggen en op specifieke thema’s (bijv. communicatie) in afstemming met collega MT secretaris/programmamanager. Denk hierbij aan:
• Voorbereiden van overleggen en plannen in opdracht van managers/directeur;
• Uitwerken van besluiten en acties van het districts-MT;
• Zorgdragen voor de opzet, voortgang en implementatie van projecten en activiteiten.

Je bent een sparringpartner voor de directeur en de managers. Je bent er om overleggen goed voor te bereiden en daarna uit te werken. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent stressbestendig. Je denkt helder en kunt goed schakelen tussen de hectiek van de dagelijkse praktijk en langer) termijn vraagstukken. Je schrijft makkelijk en bent in staat complexe vraagstukken in bondige plannen te vertalen. Je bent zelfstandig en integer, initiatiefrijk en gericht op het behalen van resultaten. Je bent proactief, neemt je verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Je brengt rust en ervaring mee. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?


We bieden een mooie, centrale rol in het district met gedreven medewerkers. Er wordt
in overleg gestart met een jaarcontract voor 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling is conform FWG 60 CAO VVT.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op Anita Knoll,
MT-secretaris/programmamanager te bereiken via telefoon op 06 22 999 555 of via de e-mail: a.knoll@careyn.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik op de onderstaande sollicitatiebutton.
Reageren kan tot uiterlijk 4 november. Daarna nemen wij (telefonisch of per mail) contact met je op over het verdere verloop van jouw sollicitatie.

Ja Ik solliciteer graag als MT-secretaris / programmamanager - Zuid-Holland