Planner - Hoeksche Waard

Dit ga je doen

Als planner ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte personele planning. Daarnaast draag je zorg voor een juiste, tijdige, volledige en eenduidige administratieve verwerking rondom de planning en voor de overige administratieve taken die daaruit voortvloeien. Verder ben je verantwoordelijk voor de bewaking en bevordering van de kwaliteit van het planningsproces.

Wat wij verwachten


• minimaal MBO niveau 4.
• Ervaring met personeelsplanning en roostering.
• Kennis van relevante wet en regelgeving en actuele roosterregels.
• Administratief en cijfermatig inzicht.
• Inzicht in de regio en de teams.
• Ervaring met zowel planmatig werken als ad hoc werkzaamheden.
• Ervaring met het werken met MS Office (Excel) en ervaring met ONS Nedap is een pre
• Goede communicatieve vaardigheden.
Daarnaast heb je een analytisch vermogen, ben je sociaal, kan je vooruitdenken, ben je creatief en stress bestendig.
Deze functie is voor minimaal 24 uur. Kom jij ons Careyn team versterken in de Hoekse Waard? #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (2.068,21 tot 3.060,18 o.b.v. 36 uur). Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid)

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Jeanette Schouten je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Planner - Hoeksche Waard