Planner - Snavelenburg - Maarssen

Dit ga je doen

In deze baan mag je als planner doen waar je goed in bent: het inplannen van je collega’s op een zo efficiënt en logische manier. Je stelt hun roosters op en houdt rekening met alle factoren: arbeidstijdenwet, cao, gezond roosteren, bezettingsafspraken, contracturen en natuurlijk de persoonlijke wensen van je collega’s. Geen dag is hetzelfde: denk je nét het rooster helemaal volledig rond te hebben, gebeurt er iets wat je niet aan zag komen. En dit is jouw time to shine. Als planner haal je er voldoening uit om overal een creatieve oplossing voor te vinden. Gelukkig heb je precies door hoe de afdelingen in elkaar zitten, dus puzzel je na wat denkwerk alles zo uit, dat het wél past.

Je werkt in een team met 3 planners en je plant voor een aantal afdelingen van Snavelenburg.

Wat bieden wij jou


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

  • We bieden jou een vast contract aan voor 24 tot 28 uur per week.

  • De inschaling vindt plaats volgens de CAO VVT en is afhankelijk van je werkervaring.

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.


Wat verwachten we van jou


  • Tijdens piek momenten in de planning weet je rust te creëren en structuur aan te brengen.

  • Het is belangrijk dat je een goede relatie weet op te bouwen met de teams en je staat open voor oplossingen en feedback.

  • Je bent in staat om vanuit je vaste werkplek het gevoel van nabijheid te creëren.

  • Je hebt een MBO - of HBO werk- en denkniveau.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met personeelsplanning en roosteren in de zorg.

Hier ga je werken

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Is dit jouw functie en wil je solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton. Meer informatie? Neem dan contact op met Mieke Fierloos op nummer 06-57444707.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Planner - Snavelenburg - Maarssen