Planner - Zuidland - Bernisse Steijn

Dit ga je doen

Als planner ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte planning van de te leveren zorg. Daarnaast draag je zorg voor een juiste, tijdige, volledige en eenduidige administratieve verwerking rondom de planning en voor de overige administratieve taken die daaruit voortvloeien. Verder ben je verantwoordelijk voor de bewaking en bevordering van de kwaliteit van het planningsproces.

Wat wij verwachten


1. Plannen en roosteren
Plant en roostert uitvoerende functionarissen in( met behulp van de inzetberekenaar) op basis van de actuele zorgvraag passend binnen de indicatie en bezetting, in overleg met het zorgteam en de manager zorg (directe en indirecte uren).Stelt (basis)dienstroosters op die voldoen aan de wettelijke kaders, binnen de beleidskaders van Careyn, zoveel als mogelijk rekening houdend met de inzichten en belangen van (zorg)teamleden.

Geeft de (zorg)teamleden informatie over de optimale werk- en vakantieroosters. Geeft direct inzicht in voorgestelde roosters/planningswijzigingen en signaleert roosters/planningen welke buiten de geldende kaders vallen. Stelt op basis van besluitvorming zorgteam definitief rooster/planning samen, informeert het team en de manager over de kwaliteit van rooster/planning. De besluitvorming ten aanzien van de planning binnen de roosters ligt bij de teams, waarbij de manager zorg de eindverantwoordelijkheid draagt

2. Bewaking continuïteit en kwaliteit
Signaleert structurele knelpunten in de planning en de toegepaste planningstools en levert verbetervoorstellen om gesignaleerde knelpunten aan te pakken en rapporteert dit in samenspraak met de teams aan de manager zorg. Draagt samen met de teams zorg voor een evenwichtige spreiding van de vakantie en overige vrije uren van de medewerkers, waardoor er altijd een kwalitatief en kwantitatief voldoende personele bezetting op de werkeenheden aanwezig is.

Bewaakt de continuïteit in de dagelijkse bezetting en extramuraal de inroostering van de cliënten binnen de teams zowel op team- als op individueel niveau in samenspraak met de teams.
Lost ad hoc problemen in de roosters op, daar waar inzet van flexkrachten of uitzendkrachten noodzakelijk is, na toestemming van de manager zorg.


Deze functie is voor minimaal 24 uur. Kom jij ons Careyn team versterken in Zuidland? #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid)

Hier ga je werken

Zoek je een gezellige en innoverende werkplek? Dan ben je in Hart van Zuidland aan het juiste adres. Aandacht voor wonen en welzijn, zijn hier even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Je gaat samen met bewoners op zoek naar individuele wensen en behoeften. Je ondersteunt en organiseert de dingen die bijdragen aan het welbevinden van de bewoner.

Hart van Zuidland bestaat uit 4 woongroepen, verdeeld over twee etages. Er is plaats voor 21 ouderen met complexe zorgvraag op psychogeriatrisch gebied en 7 plaatsen voor ouderen met complexe lichamelijke zorgvraag. De appartementen zijn modern en ruim. Tevens beschikt iedere woongroep over een eigen gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

De zorgteams bouwen met elkaar en samen met andere disciplines en een grote groep fantastische vrijwilligers aan een geweldige woon- en werkplek.
Wil je jezelf specialiseren of verder ontwikkelen? Dan vind je hier alle support.

Kom je werken in het Hart van Zuidland, dan kies je voor innovatie, creativiteit en gezelligheid.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter, Jeanette Schouten je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Planner - Zuidland - Bernisse Steijn