Planningsconsulent - De Vier Ambachten

Dit ga je doen

Een professioneel rooster is noodzakelijk om de zorgdiensten te matchen met wat onze cliënten nodig hebben. De wensen van de cliënt staan bij Careyn centraal en daar passen wij ons werkritme graag op aan. Dit kan soms een uitdagende puzzel zijn, want ook iedere medewerker heeft zijn of haar voorkeuren. Is de juiste balans hierin zoeken helemaal jouw ding en sta jij stevig in je schoenen? Dan is wellicht de functie Planningsconsulent iets voor jou!

Voor onze locatie De Vier Ambachten zoeken wij een gemotiveerde en doortastende Planningsconsulent voor 24 uur per week.

Waar kom je te werken

Je komt in een organisatie die volop in beweging is. Careyn staat voor zorg op maat op de plek die de cliënt verkiest. In ons moderne revalidatiecentrum De Vier Ambachten in Spijkenisse behandelen wij onze cliënten vanuit het therapeutisch revalidatieklimaat. Dit betekent dat wij een revalidatieklimaat creëren waarin de cliënt gestimuleerd wordt om samen met het GRZ-team te werken aan het eigen herstel. Het uitgangspunt bij de behandeling van de cliënt is wat de cliënt zélf nog kan. Vanuit dat punt wordt de revalidatie opgepakt in een omgeving die wij betitelen als 'zo thuis mogelijk'.

De rol van de Planningsconsulent

Als Planningsconsulent ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte planning van de te leveren zorg. Het betreft de planning van de verpleging, verzorging, receptie en voeding. Daarnaast draag je zorg voor een juiste, tijdige, volledige en eenduidige administratieve verwerking rondom de planning en voor de overige administratieve taken die daaruit voortvloeien. Verder ben je verantwoordelijk voor de bewaking en bevordering van de kwaliteit van het planningsproces. Het is belangrijk dat je een goede relatie weet op te bouwen met de teams en de individuele medewerker en evenwicht weet te creëren tussen bedrijfsmatige belangen en de wensen van de medewerkers. Je bent communicatief sterk en je staat open voor oplossingen. Je bent in staat om fysiek op afstand te werken, maar het gevoel van nabijheid te creëren. Je weet in een hectische omgeving rust te creëren en structuur aan te brengen.

Wat neem je mee


 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.

 • Ervaring met personeelsplanning en roostering.

 • Ervaring met het werken met MS Office (Excel) en planningstools.

 • Kennis van relevante wet- en regelgeving en actuele roosterregels.

 • Administratief en cijfermatig inzicht.

 • Inzicht in de organisatie en zorgvraag.

 • Visie op plannen en roosteren.


Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (€ 2.268,88 tot € 3.159,64 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Miranda Schotting via m.schotting@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Planningsconsulent - De Vier Ambachten