Praktijkopleider extramuraal - Utrecht West

Dit ga je doen

Als Praktijkopleider Extramuraal ben je onderdeel van het HR team Utrecht West en je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • het begeleiden van studenten en coachen van werkbegeleiders bij hun leerproces;

 • het informeren, enthousiasmeren en selecteren van potentiële studenten;

 • contacten onderhouden en relatiebeheer met de scholen;

 • het adviseren m.b.t. het leerklimaat en kwaliteit van praktijkleren.

Daarnaast heb je een rol in kwaliteits- en verbeterprojecten

Onze visie op praktijkleren luidt als volgt:
Wij leren van en met elkaar. We zetten hierbij ons vakmanschap in en zien elkaars talenten. We zijn nieuwsgierig naar ontwikkelmogelijkheden bij onszelf, het team en de organisatie. We reflecteren continu op ons eigen handelen en werken aan verbetering. Een student brengt, als onderdeel van het team, up-to-date kennis mee en een kritische blik waar we van kunnen leren. Hierdoor bieden we onze cliënten/bewoners de best mogelijke persoonsgerichte zorg en kunnen we ons met plezier samen verder ontwikkelen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor een positief leerklimaat.

Hier ga je werken


In het hart van Nederland bij Careyn werken, betekent dat je met beide benen op de grond staat in een gebied waar de zorg flink in beweging is en innoveert. Hier bouwen we aan hechte teams en aan een nieuwe manier van zorgen. Zo gaan we meer ‘persoonsgericht’ werken en veel breder kijken dan alleen een zorggeschiedenis. We maken dingen mogelijk voor cliënten. We maken ons sterk voor welbevinden. Onze medewerkers vinden dit fantastisch, want het voelt completer. Iedereen doet mee, tot en met alle multidisciplinaire teams. We zijn ‘samen nabij’.

En het mooie: we doen dit niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onszelf. Zo ben je in het team ook niet ‘alleen maar’ iemand die komt werken, maar neem je jouw hele persoonlijkheid en bewustzijn mee. Die wordt graag gezien en gewaardeerd! Je voert de regie over je eigen ontwikkeling en krijgt je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen, of ze nu persoonlijk zijn of niet. Je kunt opleidingen volgen, zoals ‘zorg-voor-jezelf-trajecten’ en leren over zaken als voeding, slapen, bewegen en ook grenzen stellen.


Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en registratie in het BIG-register. Het diploma praktijkopleider is een pré.

 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

 • Je hebt een eigen visie op leren en past continu nieuwe inzichten toe in je werk.

 • Plannen en organiseren gaat je goed af.

 • Je beschikt over een rijbewijs en auto.


Dit mag je van ons verwachten


 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, minimaal € 2.631,63 en maximaal € 3.818,87 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband.

 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging naar een vast contract.

 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande ‘sollicitatiebutton’.

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Angelique Slooff, Opleidingsadviseur Utrecht West, 06-10573189.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Praktijkopleider extramuraal - Utrecht West