Praktijkopleider Utrecht West

Dit ga je doen

Praktijkopleider Careyn Utrecht West ZZP ook mogelijk

Over de vacature
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, heb je een passie voor leren en ontwikkelen en wil je ons team praktijkopleiders versterken? Dan komen we graag met jou in contact!

Als praktijkopleider maak je deel uit van het HR-team Careyn Utrecht West, dat bestaat uit HR-adviseurs, een recruiter, en MBO & HBO praktijkopleiders. Dit team wordt aangestuurd door de HR-businesspartner.Je werkt ook samen met de opleidingsadviseur van de Careyn Academie.
De praktijkopleiders vormen een eigen team praktijkopleiding. Jullie werken met elkaar aan continuïteit en kwaliteit van de begeleiding en beoordeling van het praktijkleren. Iedere praktijkopleider is gekoppeld aan een locatie en/of aan extramurale teams.

Je begeleidt en coacht de werkbegeleiders, meewerkend praktijkbegeleiders en studenten. Je adviseert de managers over het leerklimaat op hun afdeling en andere overkoepelende thema’s op het gebied van opleiden. Je ondersteunt uiteraard onze stagiaires en zorgprofessionals in opleiding en je bent actief betrokken bij de nieuwe (onderwijs)ontwikkelingen binnen Careyn UW middels kwaliteits- en verbeterprojecten en het opzetten van leerhuizen. Daarnaast onderhoud je contacten met de scholen

Onze visie op praktijkleren luidt als volgt:
Wij leren van en met elkaar. We zetten hierbij ons vakmanschap in en zien elkaars talenten. We zijn nieuwsgierig naar ontwikkelmogelijkheden bij onszelf, het team en de organisatie. We reflecteren continu op ons eigen handelen en werken aan verbetering. Een student brengt, als onderdeel van het team, up-to-date kennis mee en een kritische blik waar we van kunnen leren. Hierdoor bieden we onze cliënten/bewoners de best mogelijke persoonsgerichte zorg en kunnen we ons met plezier samen verder ontwikkelen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor een positief leerklimaat.

Hier ga je werken
In het hart van Nederland bij Careyn werken, betekent dat je met beide benen op de grond staat in een gebied waar de zorg flink in beweging is en innoveert. Hier bouwen we aan hechte teams en aan een nieuwe manier van zorgen. Zo gaan we meer ‘persoonsgericht’ werken en veel breder kijken dan alleen een zorggeschiedenis. We maken dingen mogelijk voor cliënten. We maken ons sterk voor welbevinden. Onze medewerkers vinden dit fantastisch, want het voelt completer. Iedereen doet mee, tot en met alle multidisciplinaire teams. We zijn ‘samen nabij’.

En het mooie: we doen dit niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onszelf. Zo ben je in het team ook niet ‘alleen maar’ iemand die komt werken, maar neem je jouw hele persoonlijkheid en bewustzijn mee. Die wordt graag gezien en gewaardeerd! Je voert de regie over je eigen ontwikkeling en krijgt je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen, of ze nu persoonlijk zijn of niet. Je kunt opleidingen volgen, zoals ‘zorg-voor-jezelf-trajecten’ en leren over zaken als voeding, slapen, bewegen en ook grenzen stellen.

Wat verwachten wij:

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en registratie in het BIG-register. Het diploma praktijkopleider is een pré.

 • Je bent 28 tot 36 uur per week beschikbaar.

 • Je hebt een eigen visie op leren en past continu nieuwe inzichten toe in je werk.

 • Plannen, organiseren en communiceren gaat je goed af.


Dit mag jij van ons verwachten
 • Het salaris is volgens de CAO VVT ingedeeld in FWG 50, minimaal € 2.937,68 en maximaal € 3.942,98 o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

 • We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;

 • Mogelijkheid tot thuiswerken;

 • Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar voor 32 uur per week. Als we het met elkaar kunnen vinden en je goede invulling geeft aan de functie, volgt na een jaar een contract voor onbepaalde tijd;

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 50, minimaal € 2.717,16 en maximaal € 3.942,98 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur) of op ZZP basis;

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst;

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande ‘sollicitatiebutton’.

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Jeannette de Winter - Hakkenberg, praktijkopleider, 06-23054777 of met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83 48 33 73 of via WhatsApp.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Praktijkopleider Utrecht West