Psycholoog - Snavelenburg - Maarssen

Dit ga je doen

Als (GZ) psycholoog in verpleeghuis Snavelenburg voer je diagnostisch onderzoeken uit en stel je individuele behandelplannen op. Je behandelt (groepen) cliënten en je adviseert artsen, verpleging, paramedici en familie. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid. Je bestudeert de ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied en vertaalt deze naar mogelijkheden voor Careyn.

Het gaat om een tijdelijke functie voor 2 maanden.

Dit verwachten wij van jou


  • Je hebt een afgeronde studie (WO) klinische psychologie, neuropsychologie of psychogerontologie.

  • Je hebt relevante ervaring als psycholoog in de ouderenzorg. Ben je een GZ-psycholoog dan heb je wat ons betreft een pré.

  • Je hebt een proactieve houding en een creatieve, ondernemende instelling.

  • Je weet een goede balans te hanteren tussen het opzoeken van samenwerking en zelfstandig werken waar mogelijk.

  • Je hebt een flexibele instelling en je kunt omgaan met onverwachte situaties, bijvoorbeeld een plotselinge escalatie bij een cliënt.


Dit kun je van ons verwachten


  • We bieden jou een contract aan voor 24 tot 28 uur per week voor de duur van 2 maanden.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 60 of 65, minimaal € 3.292,02 en maximaal € 5.752,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteren kan via de solliciteer direct knop onder aan deze pagina.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Inge Liesveld (06-20118211 of via de mail: i.liesveld@careyn.nl) voor inhoudelijke vragen. Voor alle andere vragen kun je contact opnemen met Mieke Fierloos op nummer 06-57444707.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Psycholoog - Snavelenburg - Maarssen