Psycholoog - Brielle

Dit ga je doen

Als psycholoog bij Careyn krijg je te maken met een grote diversiteit aan populaties, werkzaamheden én werkomgevingen. Zo kan het gebeuren dat je 's ochtends je dag opstart op een afdeling, met een intake bij een cliënt met de ziekte van Parkinson. Na het uitwerken en overleg met de SO, ga je op weg om naar één van de kleinschalige woonvormen te gaan, waar psychogeriatrische zorg geboden wordt. Hier doe je een gedragsobservatie en overleg je met het team over welke interventies je gaat inzetten. Ook loop je nog even langs de ergotherapeut om te sparren over creatieve oplossingen voor die dame die zo overprikkeld raakt in de huiskamer.
De werkzaamheden liggen op het gebied van de psychogeriatrie en de somatiek. Vaak ga je op zoek naar wat iemand nog wél kan en nodig heeft om ondanks beperkingen weer zin in het leven te ervaren. Daarnaast denk je mee met ethische dilemma’s en zoek je naar creatieve oplossingen voor problemen waar onze cliënten en/of hun systeem tegen aanlopen. Ook ondersteun je het verzorgende team door middel van intervisies en het geven van scholing. Je krijgt veel ruimte tot het verder ontwikkelen van je eigen kennis binnen je vakgebied. Tot slot lever je een bijdrage aan ontwikkelingen binnen de vakgroep. Het team bestaat uit; GZ- en masterpsychologen (een GZ-psychologen, twee psychologen i.o. tot GZ-psycholoog, zeven masterpscyhologen en een psychologisch medewerker).

Wat wij verwachten


• Een enthousiaste en professionele collega met visie en ambitie
• Je hebt een afgeronde opleiding Psychologie
• Affiniteit met de doelgroepen
• Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B. De werklocatie is Voorne-Putten (Spijkenisse-Brielle-Hellevoetsluis).

Kom jij ons Careyn team in Brielle versterken voor minimaal 24 uur? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 60 (3.292,02 tot 4.886,73 o.b.v. 36 uur).

Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Jeanette Schouten 06 23121283, je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Psycholoog - Brielle