Psycholoog (tijdelijk) - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Over de vacature
Samen werkt ‘t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. In Utrecht biedt Careyn zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over de stad.
In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke (GZ-)psycholoog voor ons gezellige team!
(GZ)Psycholoog;
• Per januari 2023
• Tijdelijk contract voor vier tot zes maanden
• 32 uur per week

Standplaats: Careyn Utrecht stad
Doelgroepen: Somatiek, psychogeriatrie, (geronto)psychiatrie, revalidatie en thuiswonende ouderen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psycholoog die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen, om ons team te versterken. Het psychologenteam in Utrecht Stad bestaat momenteel uit zes GZ-psychologen, zes masterpsychologen, twee PioGs en één stagiaire.

Als psycholoog in Utrecht stad krijg je te maken met een enorme diversiteit aan populaties, werkzaamheden én werkomgevingen. Zo kan het gebeuren dat je ’s ochtends je dag opstart op de revalidatie/GRZ, met een intake bij een cliënt met de ziekte van Parkinson. Na het uitwerken en overleg met de SO, stap je op je fiets om naar één van de vijf kleinschalige woonvormen te fietsen, waar psychogeriatrische zorg geboden wordt. Hier doe je een gedragsobservatie en overleg je met het team over welke interventies je gaat inzetten. Ook loop je nog even langs de ergotherapeut om te sparren over creatieve oplossingen voor die dame die zo overprikkeld raakt in de huiskamer. Je sluit je dag af met een huisbezoek aan een thuiswonende meneer, die je in het kader van het mobiel geriatrisch team (eerstelijns diagnostiek) bezoekt. Samen met hem bespreek je welke zorg hij nodig zal hebben om thuis te kunnen blijven wonen, of misschien is een verhuizing toch een beter idee?

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan o.a. het volgende:
• Uitvoeren van diagnostische onderzoeken;
• Opstellen van individuele behandelplannen;
• Behandelen van (groepen) cliënten;
• Adviseren van artsen en verpleging, alsmede paramedici en familie;
• Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid;
• Leveren van een bijdrage aan verbetering en innovatie in de cliëntenzorg door deelname aan diverse overlegorganen;
• Verzorgen van scholing;
• Bestuderen van ontwikkelingen in het eigen vakgebied en deze vertalen naar mogelijkheden t.b.v. de organisatie;

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt een proactieve houding en een creatieve, ondernemende instelling. Je weet een goede balans te hanteren tussen het opzoeken van samenwerking waar nodig, en zelfstandig werken waar mogelijk. Ook heb je een flexibele instelling en kan je omgaan met onverwachte situaties, bijvoorbeeld een plotselinge escalatie bij een cliënt. Verder voldoe jij aan de volgende voorwaarden:
• Afgeronde studie (WO) klinische psychologie, neuropsychologie of psychogerontologie
• Relevante ervaring in de ouderenzorg
• Affiniteit met de doelgroepen
• Bij voorkeur in het bezit van de BAPD
• Eventueel registratie als GZ-psycholoog

Wat wij bieden
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 60 of 65 (afhankelijk van ervaring). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer over deze functie weten?
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze functie rechtstreeks contact op met Irene Menkveld (Psycholoog) via i.menkveld@careyn.nl of 06-22901567.
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, reageer dan voor 14 maart 2022 met C.V. en motivatie via de sollicitatie button.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Psycholoog (tijdelijk) - Utrecht Stad