Receptionist(e)

Dit ga je doen

Als receptionist(e) ben jij het visitekaartje van Weddesteyn in Woerden. Je ontvangt bezoekers, in- en externe cliënten en medewerkers en geeft hen de benodigde informatie. Je bedient de telefooncentrale en het pagersysteem. Als medewerker receptie bewaak je het storings- en alarmsysteem en oproepen van medewerkers of instanties bij calamiteiten. Licht administratieve werkzaamheden behoren ook tot je werkzaamheden.

De receptie van Weddesteyn is een belangrijke spil van de organisatie en is van maandag t/m vrijdag bemand van 7.30 tot 18 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur en zondag van 9.30 tot 16.30 uur.

Word jij onze nieuwe collega bij de receptie in Weddesteyn? #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


  • Je hebt bij voorkeur ervaring als medewerker receptie

  • Je bent klantvriendelijk en kunt mensen goed te woord staan

  • Het kan soms erg druk zijn bij de receptie dus al je goed tegen stress kunt is dat zeker een pré


Dit mag je van ons verwachten


  • We bieden je een contract voor 10 uur per week, verdeeld over 2 dagen x 5 uur.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 30, minimaal € 1.863,09 en maximaal € 2.631,63 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatie.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Alinda van Zoest, HR adviseur, op telefoonnummer 06-83088124.

Voor deze functie gelden de voorrangsposities voor re-integrerende en boventallige medewerkers conform het Sociaal Plan en interne procedures.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Receptionist(e)