Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts GRZ - Maria Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier!

Uitdagend en dynamisch, dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde (SO). Jij komt hier alle facetten uit je vak tegen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Zorg binnen Maria Oord gaat 24 uur per dag door. We hebben onze bereikbaarheidsdiensten vanuit het team geregeld aangevuld met een externe partner. In goed overleg met je collega’s vervul je deze diensten. Kortom een heel gevarieerde baan!

Werken binnen Maria Oord betekent dat je in overleg met je collega’s de vrije keuze hebt in welke (combinatie) van afdelingen/taken je krijgt naast je werk op de revalidatieafdeling. En verder kun je jouw uitdaging vinden in het verder ontwikkelen van de revalidatieafdeling of in de contacten met de ziekenhuizen.

Kom jij ons Careyn team versterken als specialist oudergeneeskunde (SO)? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Hier ga je werken


Maria-Oord ligt in het midden van het dorp. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen.
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van een leuk multidisciplinair team met een kaderarts eerste lijn, 4 specialisten ouderengeneeskunde, een praktijkverpleegkundige, basisartsen, doktersassistenten & medisch secretariaat. En natuurlijk een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. We hebben allemaal goed en laagdrempelig contact met elkaar. We lopen makkelijk bij elkaar naar binnen, omdat we allemaal op dezelfde locatie werken.
Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt.

Wat wij verwachten van jou


  • Je bent een deskundige Specialist Ouderengeneeskunde.

  • Het is een pré als je een afgeronde kaderopleiding geriatrische revalidatie hebt, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze te gaan volgen!

  • In een omgeving waar ruimte is om te bouwen, weet jij aan te pakken en verbeteringen door te voeren.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij bieden je een contract van minimaal 24 uur. Wil je meer werken, dan kan dat tot maximaal 36 uur per week.

  • Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT.

  • Als Specialist Ouderengeneeskunde wordt je ingeschaald in FWG schaal 75 minimaal € 5.319,47 en maximaal € 8.390,86 bruto per maand op basis van 36 uur. We bieden je een vast contract aan.

  • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantie uitkering van 8%.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel, mail of whatsapp gerust naar Rianne Godfried, Specialist Ouderengeneeskunde, 06-20008564 of R.Godfried@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts GRZ - Maria Oord - Vinkeveen