Specialist Ouderengeneeskunde - 24/36 uur - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor het enthousiaste en collegiale artsenteam van Careyn Utrecht Stad zijn wij per direct op zoek naar een:
Specialist Ouderengeneeskunde 24-36 uur per week

Het artsenteam is onderdeel van het Advies en Behandelcentrum en is actief op meerdere woonzorglocaties in de stad Utrecht. Samen met uw collega's, waaronder specialisten ouderengeneeskunde en basisartsen, praktijkassistenten en medisch secretaresse bent u verantwoordelijk voor de medische zorg aan onze klanten binnen het werkgebied van Careyn Utrecht Stad. Ook worden bij ons specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, coassistenten en een physician assistant opgeleid.

Jouw takenpakket zal worden samengesteld in overleg met jouw collega’s. Careyn Utrecht Stad biedt een variëteit aan zorgvormen: somatisch en psychogeriatrische verpleeghuiszorg, een revalidatieafdeling en kleinschalige PG locaties in de wijk. het Mobiel Geriatrisch Team, waarin onder andere 4 SO’s participeren,4 GZ psychologen en 6 casemanagers ,doet een groeiend aantal consulten en begeleidingstrajecten per jaar. met dit MGT ondersteunen wij de huisartsen in complexe thuissituaties.

Samen met twee andere organisaties wordt (binnen het ONUE) de zorg voor kwetsbare ouderen in de eerste lijn in de stad utrecht verbeterd. Door o.a. deelname aan werkgroepen en commissies help je de kwaliteit van zorg te monitoren en verbeteren.

- Je neemt deel aan de bereikbaarheidsdiensten. De diensten worden deels door een externe organisatie gedaan;
- Je bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde;
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een duidelijke visie op de zorg en behandeling;
- Je bent flexibel en collegiaal.

Tot slot ben je bereid om deel te nemen aan de bereikbaarheidsdiensten voor de regio. Daarnaast hebben we de beschikking over een dienstauto.

Kortom een enthousiast en hecht artsenteam en prettige multidisciplinaire samenwerking. De mogelijkheid om op verschillende locaties met verschillende patiëntengroepen te werken in de heerlijke stad Utrecht.

Je treft bij Careyn Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een dynamische werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, meerkeuzesysteem, fietsregeling, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan snel contact op met Hester Schreiber via 088-1239910 of met Angelique Hoogduin, Manager Zorg via telefoonnummer 06-54745726.

Wil je direct solliciteren? klik dan op onderstaande ‘sollicitatiebutton’.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde - 24/36 uur - Utrecht Stad