Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts GRZ - 24/36 - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Visie artsenteam Weddesteyn:

“cliëntvolgend, expertise uitdragend, samenwerking, multidisciplinair en een veilig leerklimaat “

Dat is wat je in deze baan treft als specialist ouderengeneeskunde (SO). Jij komt hier alle facetten uit je vak tegen. De regie heb jij in handen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Denk aan de regie over het multidisciplinaire behandelplan en de regie die je samen hebt met je collega’s over de te leveren medische zorg aan de cliënten van Careyn. Je bent een expert en deelt deze kennis met je collega’s waarmee je samenwerkt. Je draagt als specialist ouderengeneeskunde (SO) de verantwoordelijkheid over de kwaliteit en continuïteit van de medische zorg in jouw regio. Jij hebt dan ook een actieve rol in het onderhouden en aangaan van relaties. Zorg binnen Weddesteyn gaat 24 uur per dag door. We hebben onze bereikbaarheidsdiensten met een externe partner geregeld, aangevuld met 24 uurs diensten vanuit de vakgroep. In goed overleg met je collega’s van verpleeghuis Snavelenburg (Maarssen) en Maria-Oord (Vinkeveen) vervul je deze diensten. Werken binnen Weddesteyn betekent dat je in overleg met je collega’s een keuze hebt in welke (combinatie) van afdelingen/taken je krijgt naast je werk op de revalidatieafdeling. En verder kun je jouw uitdaging vinden in het verder ontwikkelen van de revalidatieafdeling of in de contacten met de ziekenhuizen. En in de eerste lijn is er ook nog voldoende ruimte om verbeterprojecten op te zetten.

Deze vacature is per 1 juni 2021 beschikbaar wegens uitbreiding op de korte termijn van onze GRZ afdelingen in het nabijgelegen St Antoniusziekenhuis in Woerden.

Hier ga je werken


Verpleeghuis Weddesteyn staat centraal in de ouderenzorg in regio Woerden. Weddesteyn is een middelgroot verpleeghuis, recent gerenoveerd en heeft een kleinschalig karakter. We beschikken over een dynamische GRZ afdeling welke momenteel wordt uitgebreid waarbij ook beschermde revalidatie wordt gerealiseerd. Daarnaast hebben wij de zorg over verschillende afdelingen psychogeriatrie in kleinschalige woonvormen ( waarvan ook 1 dependance in het dorpje Kamerik) en somatiek afdelingen met een verscheidenheid aan problematiek. Daarnaast zijn we actief in de eerste lijn met consulten vanuit de huisartsen uit de regio, MDO’s bij de huisartsen maar ook het verlenen van zorg in het hospice van Woerden.
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van een leuk team van 3 specialisten ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist, basisartsen (AIOS/HAIO/ANIOS) en medisch secretariaat. En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. We hebben allemaal goed en laagdrempelig contact met elkaar. We lopen makkelijk bij elkaar naar binnen, omdat we allemaal op dezelfde locatie werken.

Wat wij verwachten van jou


• Je bent een deskundige Specialist Ouderengeneeskunde en mede verantwoordelijk voor het vormgeven en door ontwikkelen van de 2 revalidatieafdelingen.
• Als specialist oudergeneeskunde/ kaderarts GRZ speel je naast het professionaliseren en innoveren van onze huidige GRZ afdeling, ook een rol voor een nieuw te starten GRZ afdeling in Woerden in het dichtbijgelegen St. Antoniusziekenhuis.
• Samen met de revalidant en het multidisciplinaire teams zet jij je in om de revalidant weer zelfstandig of met hun beperking te laten functioneren, waardoor ontslag naar de juiste bestemming mogelijk is.
• Je voert samen met de verpleegkundig specialist regie over het revalidatietraject.
• In een omgeving waar ruimte is om te bouwen, weet jij aan te pakken en verbeteringen door te voeren.
• Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze ervaren verpleegkundig specialist en basisartsen.
• Het is een pré als je een afgeronde kaderopleiding geriatrische revalidatie hebt, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze te gaan volgen.

Kortom een heel gevarieerde en uitdagende baan!

Kom jij ons Careyn team versterken als specialist oudergeneeskunde (SO)? Je bent van harte welkom!

Dit mag je van ons verwachten


• Wij bieden je een contract van 36 uur. Wil je minder werken, dan kan dat in overleg tot minimaal 24 uur per week.
• Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT. Als Specialist Ouderengeneeskunde wordt je ingeschaald in FWG schaal 75 minimaal € 5.164,53 en maximaal € 8.146,47 bruto per maand op basis van 36 uur. We bieden je een vast contract aan.
• Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%. Én je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen en te volgen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel, mail of whatsapp gerust naar Esther de Heer-Dijkhuizen, specialist ouderengeneeskunde, 06-57116035 of e.dijkhuizen@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde/Kaderarts GRZ - 24/36 - Weddesteyn - Woerden